Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Srečno zaljubljena Lady Gaga in kdo je moški, ki ji je ukradel srce

Novo romanco je Lady Gaga potrdila tudi z objavo na Instagramu.

4.2.2020 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Srečno zaljubljena Lady Gaga in kdo je moški, ki ji je ukradel srce

Lady Gaga ima novo ljubezen. Pred nastopom, ki ga je imela v Miamiju pred Super Bowlom, so jo budne oči oboževalcev ujele, kako se na balkonu hotela predaja objemom in poljubom podjetnika Michaela Polanskyja, diplomanta z univerze Harvard in direktorja fundacije Parker.

Ta se na pobudo njenega ustanovitelja Seana Parkerja posveča štirim ključnim področjim življenja: znanosti o življenju, globalnemu javnemu zdravju, državljanski angažiranosti in umetnosti.

Sicer to ni prva priložnost, ko se je Lady Gaga v javnosti pojavila z novim spremljevalcem in sprožila nemalo ugibanj o svojem romantičnem življenju.

Prvič je bilo Michaela v njeni družbi opaziti na novoletni zabavi v Las Vegasu. Da je njuna ljubezen resnična, pa dokazuje tudi pevkina prisrčna objava na Instagramu, s katero je potrdila, da je našla srečo v dvoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

"Zelo sva se zabavala v Miamiju," je zapisala pod fotografijo in dodala: "Pozdrav vsem mojim malim pošastim in oboževalcem. Najboljši ste!"

Romanca med Lady Gaga in Polanskyjem je vzniknila manj kot leto potem, ko je ona februarja lani razdrla zaroko z nekdanjem zaročencem Christianom Carinom. Po njunem razhodu so se pojavila ugibanja o naklonjenosti med Lady in Bradleyem Cooperjem.

Soigralca v filmu Zvezda je rojena sta govorice o tem, da nista zgolj prijatelja, zanikala in dejala, da je bila njuna naloga občinstvo prepričati, da sta zaljubljena, kar jima je očitno tudi uspelo, a vse je bilo le del igre.

Preberite še: Lady Gaga o romanci z Bradleyem Cooperjem: Uspelo nama je

Morda vas zanima tudi: Mama Lady Gaga o tem, kaj je v srednji šoli doživljala njena hči (in kako je to vplivalo nanjo)


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte