Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Iz prve roke: To je o ugrabitvi povedal ustreljeni sprehajalec psov Lady Gaga

Sprehajalec psov Lady Gaga, Ryan Fischer je hvaležen, da se je zgodba z ugrabitvijo srečno končala

2.3.2021 ob 8:35 | Foto: Jeff Spicer/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Iz prve roke: To je o ugrabitvi povedal ustreljeni sprehajalec psov Lady Gaga

V čustvenem zapisu na instagramu je sprehajalec psov Lady Gaga povzel svoje videnje sredine ugrabitve hišnih ljubljenčkov pevke.

Ryan Fischer je bil ustreljen med sprehajanjem treh francoskih buldogov: Kojija, Gustava in Asie. Strel ga je zadel v  prsni koš, napadalci so v avtomobilu odpeljali Kojija in Gustava (ki sta se že vrnila k skrbnici), za seboj pa so pustili Asio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Takole se spominja dogodkov: "Medtem ko je avtomobil oddrvel stran in je iz moje strelne rane tekla kri, je ob mene legel angel. Moji panični kriki so, ko sem ga zagledal, zamrli in dojel sem, da je kri ob njegovem telesu v bistvu moja.

Kolikor sem lahko, sem držal Asio, se ji zahvalil za vse dogodivščine, ki sva jih preživela skupaj in se ji opravičeval, ker nisem bil sposoben zaščititi nje in njenih bratov. Tedaj sem dojel, da sem še vedno pripravljen storiti vse, da bi jih rešil. In da bi rešil sebe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Fischer se je zahvalil za podporo številnih ljudi:

"Kasneje bom zapisal in povedal več. A hvaležen sem za ljubezen in spodbudo, ki do mene prihaja z vsega planeta. Čutim neizmerno podporo, ki mi pomaga pri okrevanju. Hvala," je zapisal in dodal:

"Presrečen in hvaležen sem za vso pozornost in za hitro ukrepanje policije, ki je Kojija in Gustava pripeljala nazaj v varno zavetje. Dobro vem, da bodo pristojni storili vse, da bodo ti kriminalci in morilci deležni pravice."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eyesmagazine (@eyesmag)

Nadalje se je zahvalil družini, prijateljem in nujnim službam: "Dobesedno rešili ste moje življenje."

Tudi Lady Gaga je uslužbencu posvetila zapis: "Tvoji otročički so nazaj in družina je popolna. Uspelo nam je. Pokazal si neverjetno predanost, stal si za mano in mojo družino. Tvoja podpora kot prijatelja je neprecenljica. Rada te imam in hvala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine)

Fischer se po dogodku zdravi bolnišnici, je pa njegova družina za TMZ povedala, da bo povsem okreval. "Ne moremo se dovolj zahvaliti reševalcem, medicinskim sestram in zdravnikom, ki so se tako zavzeli za Ryana."

"Preteklo bo nekaj časa, preden bom povsem zdrav, a veselim se, da bom znova napaden s poljubčki in jezički Asie, Kojija in Gustava."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Ugrabitev kužkov zvezdnice se je zgodila prejšnjo sredo na aveniji Sierra Bonita v Hollywoodu. Še dan po dogodku je bil Fischer po poročanju policije v kritičnem stanju.

Kot je povedal načelnik policijske postaje v Los Angelesu Jonathan Tippet, so ugrabitelji in strelci še na begu, očividci so jih nazadnje videli, ko so se z mesta dogodka odpeljali v avtomobilu. Po njegovih domnevah gre za posameznike, ki so prepoznali vrednost psov ter najbrž niso vedeli, komu pripadajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga Nation

V petek je Lady Gaga v svet poslala izjavo, v kateri je Ryana označila za heroja in za kakršno koli informacijo o ugrabljenih kužkih obljubila bogato nagrado. Psička ji je kasneje pripeljala ženska, ki naj po prvih podatkih ne bi bila povezana z ugrabitvijo.

"Vedno te bom imela rada, Ryan Fischer. Tvegal si življenje za našo družino. Za vselej boš junak," je tedaj zapisala pretresena zvezdnica.

Povzeto po portalu People

Preberite še: Cerkve, zlati čevlji in druga neverjetna darila, ki jih svojim dragim podarjajo zvezdniki

Morda vas zanima tudi: Lady Gaga o romanci z Bradleyem Cooperjem: Uspelo nama je


oddajte komentar

preberite tudi

Največje stiske druge žene

Stara sem 42 let: nikoli si ne dovolim teh desetih napak!

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

ne spreglejte