Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ganljiva izpoved Angeline Jolie in kaj bivše menijo o Bradu Pittu

Angelina Jolie razkrila, kako na je njene otroke vplivala ločitev in kaj jim med odraščanjem povzroča največ težav.

23.6.2020 ob 5:45 | Foto: Peter Nicholls, Mario Anzouoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Ganljiva izpoved Angeline Jolie in kaj bivše menijo o Bradu Pittu

V zadnjem intervjuju za Vogue India je Angelina Jolie razkrila še nekaj podrobnosti o njenem razhodu z Bradom Pittom in povedala, kako odraščanje v soju žarometov vpliva na njene otroke.

 "Otroci berejo laži o starših in njih samih, ki se pojavljajo v medijih. Vedno jim prigovarjam, da sami dobro poznajo resnico in da jim razne navedbe ne smejo priti do živega. A to je težko in v bistvu so zelo zelo močne mlade osebe."

Angelina se je prav tako dotaknila resničnega razloga za ločitev od Brada Pitta: "Ločila sem se v dobrobit družine. To je bila edina prava odločitev. Vem, da otrokom ni bilo in še vedno ni lahko, zato se osredotočam nanje in na njihovo prebolevanje ločitve ter vsega, kar je ta prinesla s seboj."

Mama šestih otrok je trenutno s podmladkom biva v karanteni ter skrbi za 18-letnega Maddoxa, 16-letnega Paxa, 15-letno Zaharo, 14-letno Shiloh in 11-letna dvojčka Vivienne ter Knoxa.

"Kot večina staršev se osredotočam na svoje otroke in skrbim, da zaradi trenutnih razmer niso pod pretiranim pritiskom. Oni so moja prva skrb in največja prioriteta. Veliko energije je namenjene njim," je pred nedavnim povedala za  Harper’s Bazaar.

Med karanteno so otroci razpreti med domom mame in očeta, ki sta se ločila leta 2016.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie & Brad Pitt (@mybrangelina) on

"Gre za to, kaj storiti, ko človek ni deležen tistega, kar mu pritiče," je prikrito okrcala bivšega soproga in ni bilo prvič, da se je obregnila ob njegov značaj ter vzroke in posledice razhoda.

Kot je namreč povedala v enem prejšnjih intervjujev, še vedno občuti bolečino zaradi grenke ločitve.

"Včasih je človek prizadet in ne more živeti svobodno in srečno, kot bi si želel. A mora ostati močan. Velikokrat sem jokala pod prho, da otroci ne bi videli, kako sem zlomljena."

Brad je sicer pogosta tema izjav njegovih slavnih bivših. A v večini primerov mu te bolj prizanašajo kot zadnja soproga.

Britanska pevka Sinitta, s katero se je zveznik sestajal med letoma 1986 in 1988 ga je opisala takole: "Bil je lep, s čudovitim telesom." Dovolila si ga je primerjati z njenim drugim slavnim bivšim Simonom Cowellom: "Brad je bil veliko pozornejši in boljši ljubimec."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinitta (@thesinittaofficial) on

Leta 1989 je Brad začel triletno razmerje za Juliette Lewis, ki je tedaj štela komaj 17 let. "To je bilo čudovito, ljubeče razmerje z zabavnim, pametnim moškim. Potem se je končalo in on je postal zelo zelo slaven," je izjavila sedaj 47-letna Juliette.

Ko sta se začela sestajati Brad Pitt in Gwineth Paltrow, sta v devetdesetih postala najslavnejši hollywoodski par. Leta 1996 jo je Brad zasnubil, a je ona po letu dni razdrla zaroko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s (@90scelebvibes) on

Zakaj? "Bila sem zaljubljena vanj. Bil je čudovit in tako prijeten, a tedaj sem bila še takšen otrok. Stara sem bila 22 let, ko sva se prvič srečala. Nisem bila pripravljena in on je bil preprosto predober zame," besede še ene slavne Pittove bivše povzema portal New Idea.

Preberite še: Kako se Jennifer Aniston spominja prvega (in edinega) srečanja z Angelino Jolie

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt in nova simpatija: Res sta srčkana skupaj


oddajte komentar

preberite tudi

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

ne spreglejte