Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako se Jennifer Aniston spominja prvega (in edinega) srečanja z Angelino Jolie

Ob prvem srečanju je Jen Angie povedala, da je Brad presrečen, da bo sodeloval z njo.

4.6.2020 ob 9:30 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kako se Jennifer Aniston spominja prvega (in edinega) srečanja z Angelino Jolie

Trojica, ki jo tvorijo Brad Pitt, Jennifer Aniston in Angelina Jolie vedno polni medije z aktualnimi dogodki. Naj gre za morebitne sprave ali trenutna nesoglasja.

Pri spletnem portalu HT Entertainment Desk pa so se odločili pokukati v zgodovino dogajanja in navesti nekaj dejstev, ki jih je Jennifer izpostavila v prvem intervjuju po ločitvi od slavnega soproga. Leta 2006 je za Vanity Fair takole opisala prvo in edino srečanje s kasnejšo tekmico:

"Ko sva se prvič srečali, sem stopila do nje in se ji predstavila," se je tedaj spominjala Jen in dodala: "Povedala sem ji, da je Brad navdušen nad dejstvom, da bo sodeloval z njo in da upam, da bosta uživala skupaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen and Brad (@anistonpitt) on

Ostalo je zgodovina. Brad in Angie sta se na snemanju filma Mr. & Mrs. Smith očitno odlično zabavala, saj je sodelovanje vodilo v ločitev od Jen in v razmerje z Jolijevo.

"Ne verjamem, da sta takoj začela s fizično afero, a prepričana sem, da ga je ona zelo privlačila," je v istem intervjuju povedala Jenniferina prijateljica in soigralka v Prijateljih, Courteney Cox.

"Stkala sta povezavo in on je bil do Jen pošten. V večini takšnih primerov ljudje niso odkriti in ne povedo, kaj se dogaja. Nekaj časa se je privlačnosti upiral, a na koncu je bila močnejša."

Pitt in Anistonova sta bila poročena med leti 2000 in 2005. Z Angelino je bil v razmerju od leta 2006, leta 2012 sta se poročila in čez štiri leta ločila. Iz drugega zakona ima Brad šest otrok, trije od njih so posvojeni.

Preberite še: Besede, s katerimi je Brad Pitt močno prizadel Jennifer Aniston 

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt in nova simpatija: Res sta srčkana skupaj 


oddajte komentar

preberite tudi

Po zaslugi ljubimca sem boljša soproga (osebna izpoved)

Obstaja šest vrst prevare (preverite, ali morda varate tudi sami)

Trije znanstveni dokazi proti monogamiji

ne spreglejte