Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

S kavo in limono proti celulitu

Kar doma lahko naredite pripravka, ki se bosta borila proti tej nadlogi – eden od znotraj, drugi pa od zunaj.

4.5.2016 ob 7:50

limone_shutterstock_392050561.jpg

Koža pomarančastega videza na pogled ni ravno privlačna, mnoge ženske pa ob prihajajočih toplejših dneh skrbi prav to, kako bodo izgledale na plaži. Seveda, treba bo pokazati tudi noge, trebušček in druge predele, kjer se celulit prav rad nabira.

Ena učinkovitejših tehnik odprave celulita je masaža, na primer z otroškim oljem. Vsak dan si ga lahko s krožnimi gibi vtiramo v kožo in tako zmasiramo kritične predele. Ne pozabite pa, da je v boju proti celulitu učinkovita tudi dobra prekrvavitev, zato si vsak dan vzemite nekaj časa za vadbo in delo na mišicah, kjer imate celulit.

kava_shutterstock_268529897.jpg

Poskusite pa lahko tudi dva zanimiva pripravka, ki ju lahko naredite kar doma. Trikrat na dan lahko popijete mešanico vode, soka limone in malo kajenskega popra. Ta koktajl bo na celulit vplival od znotraj, da boste zanj poskrbeli tudi od zunaj, pa si kožo natrite s kavino usedlino. Kava na kožo deluje stimulativno in spodbuja krvni obtok, najbolje pa bo, če to počnete kar pod prho. Kožo nekaj minut masirajte s kavo, nato pa jo sperite z mlačno vodo. Za konec jo namažite s kokosovim oljem.

Avtorica: Mo. S.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Te besede si želijo slišati vse ženske

Jasni znaki, da ima ljubico

ne spreglejte