Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Takšni tipi moških ženskam najpogosteje burijo domišljijo

Obstajajo moški, se najpogosteje prikradejo v spolne fantazije žensk.

23.9.2018 ob 4:24

seksi_moski.jpg

Brez zamere, a vse ženske se predajajo spolnim fantazijam, v katerih jim družbo dela moški, ki ni njihov partner. Tu ni izjem, res pa je, da ene o tem odkrito govorijo, druge zavzeto molčijo. Predmet vročih sanjarjenj ni vedno konkretna oseba. Pogosteje gre za tip moškega, ki se neredko prikrade v seksi fantazije. Kateri najpogosteje burijo domišljijo pripadnic nežnejšega spola in kako vaši dragi fantazijo izpolniti, za Your Tango pojasnjujejo strokovnjaki s področja medosebnih odnosov. 

Rock zvezda

Poleg tega, da je na videz seksi in neukročen, ta tip moškega pooseblja tudi pestrosti in nepredvidljivost.

Kako ji pomagati uresničiti fantazijo

Stopite iz cone udobja ter ji pričarajte nekaj presenečenj. Denimo jo napeljite na seks na javnem mestu ali v domači kopalnici tedaj, ko je vajina hiša polna gostov. Lahko tudi, kadar sta gosta nekje vidva. Ko se vrnete zvečer z dela, si jo vzemite na kuhinjski mizi ali ji pošljite najbolj poredno sporočilo, kar se jih lahko spomnite.

"Malo ali veliko porednosti in nepredvidljivosti je še kako zabavno. Prelevite se v neukročenega fanta, ki ne pozna meja, bodite spontani in ji omogočite, da bo začutila nevarnost, po kateri hrepeni v domišljiji," svetuje terapevtka Amie Harwick, avtorica dela Nova biblija seksa za ženske (The New Sex Bible for Women).

Zidar, mehanik, varilec

"Ta tip moškega je atraktiven zato, ker predstavlja nekoga, ki ob težavah prevzame nadzor in s svojimi rokami v resnici nekaj zgradi ali popravi. To je zelo možato. Običajno vsi, ki potrebujejo takšna ali drugačna popravila, nekoga pokličejo, on se s težavo sooči sam," je povedala družinska terapevtka Sheri Meyers.

Kako uresničiti njeno fantazijo

Ko se doma kaj zalomi, ne posezite po telefonu, temveč po izvijaču, kleščah ali kladivu in se popravila lotite sami. Vzemite škatlo z orodjem in popravite predal v kuhinji, pobarvajte vrata ali pritrdite vijake.

Veliko pripadnic nežnejšega spola z veseljem opazuje znoj na moškem telesu, ki je posledica trdega dela. Tudi vaša bo vesela, da je delo opravljeno, da ste ji omogočili ta pogled in da ste tako poskrbeli še za njeno predigro.

Moški v uniformi

"Uniforme predstavljajo avtoriteto in moč. Večina žensk ob pogledu nanjo pomisli, da je tisti, ki jo nosi, močan ter dominanten," je povedala spolna terapevtka Kait Scalisi.

Kako uresničiti njeno fantazijo

Moški v uniformi predstavlja nekoga, ki služi drugim, zato ji služite v postelji. Za razliko od drugih pogostih sanjarenj, gre v tem primeru dejansko za fantazijo o uniformi, zato si priskrbite oblačilo ali vsaj pokrivalo, ki bo spominjalo na junaka in se igrajta igro vlog, ki jo bo zagotovo z veseljem sprejela.

Tujec z naglasom

"Nekaj novega in drugačnega je tisto, kar ima v tem primeru največji draž," je povedala Harwickova in dodala: "Zapeljiv tujec, ki lahko stori vse, kar si ona želi."

Kako ji izpolniti fantazije

Da bi presenetili dekle ali ženo, pripravite večerjo z jedmi druge kulture in osvojite nekaj stavkov jezika naroda, katerega jedi okušata ter jo zapeljite povsem drugače, kot običajno.
Ključna pri tem je večerja. Moški preredko razvajajo svoje drage in presenečenje v obliki dobre jedi s tujim pridihom bo nedvomno padlo na plodna tla. Četudi francoske ali italijanske kuhinje ne obvladate povsem. Trud je tisti, ki v tem primeru šteje.

Zdravnik

"Te fantazije vam ni treba vzeti dobesedno, pomislite pa na kvalitete, ki jih zdravnik ima," svetuje strokovnjak za spolnost Tristan Taormino. "Dober zdravnik je dober poslušalec, je sočuten in ji nudi temeljit pregled."

Kako izpolniti njeno fantazijo

Začnite z iskrenim pogovorom o tem, kakšen je bil njen dan, kako se je imela s prijateljicami, vprašajte jo, če potrebuje pomoč pri pripravi večerje in kako se počuti. Zmasirajte ji hrbet, stopala in poskrbite, da bo vsa vaša pozornost usmerjena vanjo, brez skritih ali odkritih namigov o spolnosti.

Profesor, intelektualec

Načitan moški je pogosto v fantaziji pripadnic nežnejšega spola. Če poznate citate slavnega pesnika ali pisatelja, to izkoristite sebi in njej v prid. Če jih ne znate na pamet, jih preberite iz knjige. Dodatne točke boste prejeli, če med branjem v resnici nosite seksi očala.

Kako uresničiti fantazijo

V kadi ji pripravite bralni večer. Berite ji knjige avtorja, ki ga obožuje, razvajajte jo s poezijo in se nato o prebranem pogovorita. Kontroverzna dela lahko spodbudijo vročo, seksi debato.

Gozdar

"Moški, ki obožuje naravo, avanturo in hkrati zagotavlja občutek varnosti. Le kako to ne bi bilo seksi," pravi Scalisijeva.

Kako uresničiti njeno fantazijo

Groba seksualnost, znoj, mišice in telo, ki ga obseva sonce, celo malo naravnega vonja ne bo škodovalo. Feromoni tu igrajo pomembno vlogo. V bistvu je v publikaciji Journal of Neuroscience objavljena raziskava univerze Kalifornia dokazala, da so ženske najbolj vzburjene ob vonjanju moškega znoja.

Zato: skočite na kolo, preplezajte steno, tecite ali posekajte drevo na vrtu in učinke vadbe ter posledice izkoristite sebi v prid ter njej v veselje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 5 ženskih lastnosti, ki jih moški noro obožujejo ali pa Točka G: vse, kar morate vedeti o njej


oddajte komentar

preberite tudi

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

Kako lahko odkrijete, če vas bo moški, s katerim se dobivate, prevaral

Pet težkih, a učinkovitih načinov za celjenje zlomljenega srca

ne spreglejte