Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

5 ženskih lastnosti, ki jih moški noro obožujejo

Čeprav je včasih videti, da jih sploh ne opazi.

14.9.2018 ob 3:30

moski_zenska_ljubezen_srcek_zmenek_hrana.jpg

Zdi se, da moški in ženske včasih res prihajajo z različnih svetov. Medtem, ko one menijo, da bodo izbranca očarale in zadržale z lepim videzom ter uglajenim obnašanjem, moške prepričajo povsem drugačne kvalitete. Zlasti v daljšem razmerju najbolj cenijo sledečih pet.

1 Pozornost

Ne gre za darila, temveč za dejanja. Če boste iz pogovorov znali razbrati, česa si želi in po čem hrepeni, ter ga nato presenetili z najljubšo jedjo, ki je že dolgo ni okušal ali boste na večerjo povabili prijatelja, ki ga že dolgo ni videl, vam bo neizmerno hvaležen.

2 Zrelost

Nekdo, ki na življenje gleda z realne plati in zna dobro svetovati, je neprecenljiv v življenju vsakega. Če ste tisti, na katerega se vedno lahko zanese, ga včasih malce prizemljite in mu z dejanji ter besedami pomagate, vas zagotovo ceni.

3 Odkritost

Čeprav večina sprva res ni navdušena nad tem, da nekdo vedno pove, kaj mu leži na duši, s časoma vsak dojame, da je odkritost najboljša politika v vsakem odnosu. Ta je namreč tista lastnost, ki omogoča reševanje težav ter zorenje in razvijanje zveze.

4 Sočutje

Sočutje je še ena, v njegovih očeh neprecenljiva lastnost. Ne glede na to, kako ga pokažete: se zjočete ob žalostnem filmu, pobožate zapuščeno žival, potolažite žalostnega nečaka ali se ob težavah, ki ga pestijo, znate postaviti v njegovo kožo, ga poslušate ter razumete. Prav sočutje velja za eno najbolj zaželenih lastnosti, ki jo moški iščejo pri svojih življenjskih sopotnicah.

5 To, da vedno mislite na vse

Morda se vam ne zdi tako, a v resnici vas po tihem občuduje, ko razmišljate o tem, kaj kupiti za večerjo, na katero sta povabila prijatelje, se spomnite na rojstni dan njegove mame in ji kupite lepo darilo, načrtujete, kdaj boste šli v čistilnico po obleke, veste, da boste morali registrirati avto in da je treba vrniti knjige v knjižnico. Tedaj ve, da ga prekašate na vseh nivojih saj se zaveda, da bi on ob tolikih opravkih zagotovo na kakšnega pozabil.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte