Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Dober zajtrk, dober dan

Kaj jesti za dober začetek dneva.

21.7.2017 ob 4:55

zajtrk_ThinkstockPhotos-540495736.jpg

Že od majhnih nog starši otroke opozarjajo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Vendar, velikokrat pozabijo poudariti, da mora biti ta zdrav in hranilen. V hitrem tempu življenja svojemu telesu ne namenimo dovolj pozornosti in si ne vzamemo časa za zajtrk, ki nas bi napolnil z energijo in veliko dozo dobre volje.

Za vas smo pripravili nekaj enostavnih in hitrih receptov, zaradi katerih bo po novem zajtrk vaš najljubši obrok dneva.

Toast z avokadom

Avokado je poln zdravih maščob, ogljikov hidratov ter beljakovin, ki poskrbijo za zdravo in sijočo kožo. Zato za svojo kožo poskrbite že na vse zgodaj in si privoščite avokadov namaz skupaj s polnozrnati kruhom ter z nekaj vaše najljubše zelenjave.

PREBERITE še // Kako avokado rešuje srce

Smutiji

Zeleni, rdeči, rožnati in rjavi. To je le nekaj barv, ki vam bodo pričarale nasmeh na obrazu in poskrbele za dober začetek dneva. Kaj se pravzaprav sploh skriva v barvitem kozarcu, ki ga vsako jutro pijejo številne zvezdnice? Veliko vitaminov, po katerih se vaše telo nasmehne ter zahvali za dober začetek dneva.

PREBERITE še // Ja, obstajajo smutiji za sijočo kožo

Acai skleda

Kaj pravzaprav sploh je Acai in kakšen učinek ima na naše telo? Pravzaprav je palma, ki izhaja iz držav Južne Amerike. Nam je bolj znano kot Acai prašek, ki se najpogosteje doda k smutijem skupaj z banano in ostalimi poljubnimi sestavinami. Skleda Acai je polna vitaminov in mineralov. Skupaj z domačo granolo in jagodičevjem bo okus neverjeten!

A post shared by Taavi ???? (@healthienut) on

PREBERITE še // Hit kuhinj - zvrhane barvite sklede

Bananine palačinke

Verjemite, so enostavnejše, hitrejše in še boljše, kot običajne palačinke. Potrebujete le ovsene kosmiče, jajce, banano, mleko in cimet. Popecite na kokosovem olju in jih postrezite z javorjevim sirupom ali vročim sadjem. Nam se že cedijo sline.

PREBERITE recept // Bananine palačinke brez moke

A post shared by Melli (@__melli_b__) on

Članek je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.


oddajte komentar

preberite tudi

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

Vse prednosti veganskih kondomov

Podoba, ki razkriva vašo ljubezensko usodo: kakšni ste, ko se zaljubite

ne spreglejte