Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Meghan postala kraljica stila, Kate pristala na 11. mestu

Meghan Markle s svojim stilom oblačenja še kako vpliva na modni svet.

20.11.2019 ob 9:30 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Meghan postala kraljica stila, Kate pristala na 11. mestu

Ko se začne leto približevati koncu, nastopi čas različnih analiz, inventur ter pogledov nazaj. Bolj, kot se bliža december, večkrat se spomnimo odmevnih trenutkov vseh prejšnjih mesecev, tudi v svetu mode ni nič drugače in vsako leto nekdo osvoji naslov najbolje oblečen(a).

Ta, glede na indeks spletne platforme za visoko modo Lyst, v letu 2019 pripada vojvodinji Suseški, piše Hello.

Letna analiza omenjene spletne strani je pokazala še, da je vojvodinja s svojim izborom oblačil najbolj vplivala na njihovo prodajo. Vsakič, ko se je v javnosti pojavila v izbranem kosu, je povpraševanje po njem in podobnih oblačilih naraslo za približno 216 odstotkov.

Lanskega leta je Meghan na isti lestvici zasedla tretje mesto, letos pa je nesporno osvojila laskavi naslov Kraljica stila in je edina pripadnica kraljevih družin na prvih desetih mestih. Kate Middleton je pristala na enajstem.

Leto, ki se zaključuje, je bilo za Meghan vsekakor pestro. Tudi glede njenega izbora oblačil: nosila je veliko lepih svečanih oblek, jopičev, kril, hlač, sproščenih srajc in ne pozabimo, da je soustvarjala septembrsko izdajo britanskega Voguea.

Tako imenovani meghan učinek je bil najizrazitejši po tem, ko je septembra v obleki modne hiše Club Monaco obiskala južnoafriškega nadškofa Desmonda Tutuja. Oblačilo je bilo razprodano v pičlih 24. urah.

Nekaj drugih njenih izborov oblačil pa si poglejte v galeriji.

 


oddajte komentar

preberite tudi

Lovijo nedolžne mladeniče in druge zmote o pumah (po izkušnjah ene od njih)

Starost, pri kateri ženske najlažje doživijo orgazem

To vsak moški na skrivaj občuduje pri svoji izbranki

ne spreglejte