Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Takšno leto 2023 se obeta vodnarjem (na tem področju imate še posebej lepe aspekte)

Preberite si, kaj vodnarjem v letu 2023 napovedujejo zvezde.

21.11.2022 ob 7:34 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Takšno leto 2023 se obeta vodnarjem (na tem področju imate še posebej lepe aspekte)

Na začetku bo leto 2023 vodnarjem nastavilo nemalo ovir, ki bodo premagljive s pomočjo vztrajnosti in izkušenj. Tudi finančno stanje v tem obdobju ne bo zavidljivo, za kar bo v največji meri odgovoren Saturn, ki bo povzročal nepredvidljive težave.

Kasneje se bodo zadeve obrnile na bolje, napoved za področje kariere je tedaj obetavnejša, tudi znotraj družine bo od aprila dalje bolj umirjeno, za kar bo poskrbel Jupiter.  Denar bo pričel pritekati iz nenadejanih virov, zadeve glede razmerja in drugih socialnih stikov bodo spodbudnejše.

Skratka, po zaslugi vztrajnosti, trdega dela in malce pomoči planetov uspeh ne bo izvzet.

Ljubezen

Venera bo poskrbela, da na področju ljubezni in razmerji leta 2023 ne bo večjih pretresov. V zakonu ali zvezi bo vladala harmonija, vodnarji bodo od partnerja dobivali veliko razumevanja in podpore, pomembno jo bo prepoznati in ceniti.

Imeli bodo dovolj prostega časa za kvalitetno druženje z življenjskim sopotnikom, saj bodo znali ločevati službene od osebnih zadev.

Družina

Do meseca maja 2023 se ne napoveduje večjih pretresov in sprememb, kasneje bo na družinsko dogajanje vplivalo več dejavnikov, nekateri pozitivno, drugi negativno. Njihov dolgoročen učinek bo odvisen od tedanjih odločitev in izbir, bodo pa vsekakor predstavljale veliko priložnosti za popestritev dogajanja znotraj družine.

Odprlo se bo tudi nemalo finančnih izzivov in vodnarji bodo morali najti rešitev teh, brez pretiranega vmešavanja širše družine. Odnosi med družinskimi člani bodo na čase nekoliko bolj napeti, vse napetosti pa bodo rešljive s taktičnim in premišljenim nastopom, ki bo poskrbel, da bo ozračje znotraj družine prijetno ne glede na okoliščine in morebitne ovire.

Kariera

Položaja Jupitra in Saturna v letu 2023 od sredine leta napovedujeta lepe možnosti za karierni razvoj vodnarjev. Tako po zaslugi njihove lastne inovativnosti, iskanja novih poti, sprejemanja novih izzivov kot po zaslugi dragocenih nasvetov kolegov in prijateljev.

Konec leta se vodnarjem napoveduje finančna nagrada in napredovanje. A le, če bodo rojeni v tem znaku odprti za nove priložnosti in možnosti. Leto, ki prihaja, bo vodnarjem po zaslugi pravih odločitev ponudilo veliko možnosti za širjenje obzorji.

V ospredju naj bo napredek oziroma pot in ne konkretni dosežki.

Finance

Planeti bodo od aprila 2023 dalje zagotavljali stabilno finančno okolje. Obeta se tudi večji dotok denarja, ki bo posledica uspešnega partnerstva, osnovanega v preteklosti.

Lahko pa se pojavijo nepredvideni izdatki iz naslova zdravja enega od članov družine, zato je priporočljivo, da nekaj denarja vedno ostane na strani za takšne primere.

Zdravje

Dogajanje na področju zdravja bo leta 2023 za vodnarje po zaslugi Saturna povprečno. Mogoči so zdravstveni zapleti, okrepijo se lahko kronične težave. Vse bo rešljivo s pomočjo primerne medicinske pomoči in zdravega življenjskega sloga.

Priporoča se redna vadba in posvečanje pozornosti zdravi prehrani. Vodnarji naj si prav tako vzamejo čas za sproščanje in protistresne tehnike.

Potovanja

Tudi na tem polju se vodnarjem obeta pestro leto 2023. Tako Saturn kot Jupiter bosta poskrbela za ugodne pogoje za potovanja.

Na začetku leta se napoveduje več krajših potovanj, po prvi četrtini leta pa tudi osvajanja bolj oddaljenih destinaciji.

Večina teh potovanj bo povezanih s poslovnimi zahtevami in bodo finančno donosna, lahko pa nekaj nevšečnosti na njih povzroči Saturn, zato previdnost nikoli ne bo odveč.

Skratka

Vodnarji naj v letu 2023 nikoli ne pozabijo nase in na svoje potrebe ter želje, čeprav bo dogajanje na področju kariere in družine vse leto pestro. Prav tako naj ne jemljeo za samo po sebi umevne ljudi, ki jih imajo radi.

Sicer jim obdobje, ki prihaja, obljublja veliko možnosti za osebni napredek, razvoj, tudi za uspeh z vidika notranje rasti in napredovanja na poslovnem področju.

Povzeto po zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Ste po horoskopu škorpijon? Leta 2023 se pazite tega!

Morda vas zanima tudi: Če ste po horoskopu dvojček, se lahko res veselite leta 2023 (poglejte, zakaj!)


oddajte komentar

preberite tudi

Test za zaljubljence: rešita ga skupaj in ugotovita, kako dober par sta

6 znakov, da ljubite napačnega

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

ne spreglejte