Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ste po horoskopu škorpijon? Leta 2023 se pazite tega!

Poglejte, kaj leto 2023 pripravlja za rojene v znamenju škorpijona.

15.11.2022 ob 8:21 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ste po horoskopu škorpijon? Leta 2023 se pazite tega!

Leto 2023 rojenim v znamenju škorpijona namenja pestrost z različnimi izkupički. Največ vpliva bosta na dogajanje imela planeta Jupiter in Saturn.

Saturn bo obvladoval družinsko življenje, Jupiter področje financ in bo povzročal malo zmede ter težav vse do aprila.

Dobri obeti z vidika ljubezni in razmerja se rišejo od aprila naprej.

Denarni tok sicer ne bo porazen, se pa učinki investiciji ne bodo pokazali takoj. Če začetna stagnacija na tem področju ne bo pripeljala do obupa in malodušja, se bodo po nekoliko bolj uspavanem začetku leta stvari obrnile na bolje, poslovno delovanje bo obrodilo sadove, začeti projekti bodo lažje uresničljivi.

Družabno življenje bo aktivno, družinsko okolje prepleteno z lepim in manj lepim dogajanjem. Vse leto naj škorpijoni dovolj pozornosti namenjajo zdravju.

Ljubezen

Vpliv Venere bo od aprila leta 2023 spodbuden in se bo odražal na ljubezenskem dogajanju, na razmerju ter v zakonu. Vse morebitne težave na tem področju bodo premagljive z diplomatskim pristopom, ki bo v intimne odnose vnašal mir.

Samski bodo imeli lepe možnosti za začetek nove zveze.

Družina

Družinski odnosi bodo v začetku leta 2023 nekoliko bolj majavi. Srečo znotraj družinske skupnosti bo v tem času oviral vpliv Saturna.

Škorpijoni naj se pripravijo na nekaj neprijetnih dogodkov, ki bodo v družinsko okolje vnašali stres ter napetost.

Od marca naprej se bodo zadeve izboljšale in odnose bo nadvladala sreča.

Kariera

Na splošno bi lahko rekli, da bosta karierna in poslovna plat škorpijonov v letu 2023 cveteli, bo pa za lepe rezultate treba veliko delati. Sprva stvari ne bodo najbolj spodbudne, a po začetnih pretresih se bodo, predvsem po zaslugi vztrajnosti in trdega dela, zadeve izboljšale.

Novi projekti bodo začeli prinašati rezultate, vse morebitne težave znotraj podjetja in z vidika odnosov s kolegi, nadrejenimi ali podrejenimi bodo rešljive z diplomatskim pristopom.

Finance

Napovedi s tega področja so za leto 2023 spodbudne. Po zaslugi Jupitra bo denarni tok ugoden, na račune se bo stekalo dovolj denarja, je pa res, da bodo nekoliko narasli tudi izdatki in en glavnih ciljev rojenih v znamenju škorpijona bo znižanje teh.

Špekulativne investicije in vložki ne bodo prinesli pričakovanih rezultatov, zato se jim bo priporočljivo izogibati. Škorpijonom se obetajo tudi z zdravjem enega od družinskih članov povezani izdatki, naj bo na računu vedno dovolj sredstev za takšna neprijetna presenečenja.

Zdravje

Na zdravje bosta leta 2023 najbolj vplivala Saturn in Jupiter. Njun vpliv bo z vidika fizičnega in čustvenega zdravja načeloma ugoden, ne bo pa odveč, če bodo rojeni v tem znaku zdravju vendarle namenili malo dodatne pozornosti v smislu povečanja odpornosti, zdrave prehrane in primerne vadbe.

Po 22. aprilu se lahko pojavi nekaj zdravstvenih težav, ki jih ne bo pametno kar spregledati, načeloma bodo rešljive z boljšimi prehrambnimi navadami.

Potovanja

Leto 2023 rojenim v znamenju škorpijona ne obljublja veliko dejavnosti s tega področja. Jupiter bo oviral dolga potovanja, zadeve bodo umirjene.

Izjema bodo študentje, ki bi radi študirali v tujini- tem se bo lahko prav v letu 2023 odprla priložnost za uresničitev cilja.

Na splošno torej

Leto 2023 škorpijonom obljublja nemalo vzponov in padcev. Tako na področju odnosov kot z vidika kariere in zdravja.

A čeprav se jim bo včasih zdelo, da jim ni najbolj naklonjeno, bodo vse težave s trdim delom, vztrajnostjo in s primernim pristopom rešljive.

V nobenem primeru pa rešitev ne bosta malodušje in obup.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Takšno bo leto 2023 za device: te priložnosti morate izkoristiti!

Morda vas zanima tudi: Ste po horoskopu lev? Leta 2023 se vam nasmiha sreča (poglejte, na katerem področju!)


oddajte komentar

preberite tudi

Test za zaljubljence: rešita ga skupaj in ugotovita, kako dober par sta

6 znakov, da ljubite napačnega

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

ne spreglejte