Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Najbolj prisrčna zahvala kraljevih otrok #dlanobdlan

Prisrčna zahvala princa Georga, princese Charlotte in princa Louisa vsem, ki se borijo s koronavirusom.

27.3.2020 ob 5:25 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: M. FL.

Najbolj prisrčna zahvala kraljevih otrok #dlanobdlan

Kate in William sta se v času pandemije z otroki umaknila na britansko podeželje, od koder pa vsem, ki se v prvih vrstah borijo s koronavirusom, pošiljata toplo zahvalo.

Včeraj sta zakonca Cambridge na instagram profilu Kensington Palace objavila prisrčen posnetek v zahvalo zdravnikom, medicinskim sestram in drugim, ki se v Veliki Britaniji v prvih vrstah borijo s koronavirusom.

Na njem njuni otroci George, Charlotte in Louis stojijo drug ob drugem ter se s ploskanjem zahvaljujejo vsem, ki vsak dan neutrudno pomagajo okuženim ter se soočajo s posledicami širjenja virusa SARS-CoV-2, ki je prizadel tudi kraljevo družino. Znano je namreč, da je okužen dedek otrok, princ Charles.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

"Vsem zdravnikom, medicinskim sestram, farmacevtom, prostovoljcem in drugim, ki pomagajo okuženim s COVID-19: hvala," piše pod posnetkom, ki je zaokrožil po svetu.

Družina Cambridge se je v trenutnih razmerah umaknila v rezidenco Anmer Hall v Sandringhamu, kjer sledi navodilom vlade za karanteno, ki naj bi pripomogla k ustavitvi širjenja okužbe po Veliki Britaniji.

Sicer pa po vsem svetu potekajo številne akcije, v katerih se lahko s ploskanjem zahvalimo tistim, ki so v času pandemije najbolj obremenjeni in izpostavljeni.

Sreda je dan za akcijo!

V Sloveniji si tako lahko na pobudo Dela #dlanobdlan vsako sredo ob 18. uri vzamete čas in na takšen način izkažete hvaležnost vsem, ki v teh dneh neprestano skrbijo za nas.

Zaploskajmo v zahvalo vsem, ki se v času krize trudijo za nas. Vsako sredo ob 18.00 na vaših balkonih, terasah, dvorišču – ali preprosto čez okno. Boste z nami? Svojo prisotnost lahko potrdite na družbenem omrežju Facebook.

Akcijo pripravlja Delo, pridružujemo pa se ji v Slovenskih novicah, Oni, Delo in domu, NeDelu, Poletu, Svetu kapitala, Suzy, Odprti kuhinji in Mični.

Preberite še: Šolanje otrok doma bo tudi za Williama in Kate izziv (in tako mu bosta kos)

Morda vas zanima tudi: Psihologinja Andreja Poljanec o karanteni: Majhen otrok te situacije ne razume


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj je slowgazem in zakaj bi ga morali spoznati

Pet poti, da bo naslednja ljubezen res prava

Poredne erotične igrice (2. je ravno za te temperature)

ne spreglejte