Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Princ Harry in Meghan Markle razočarala organizatorje oskarjev

Organizatorji podelitve oskar so k sodelovanju povabili tudi Meghan Markle in princa Harryja, ki pa sta povabilo prijazno zavrnila.

10.2.2020 ob 8:46 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ Harry in Meghan Markle razočarala organizatorje oskarjev

Po poročanju tabloida Hello so organizatorji letošnje 92. podelitve oskarjev, ki se je v Los Angelesu odvijala to nedeljo, k sodelovanju povabili tudi Meghan Markle in princa Harryja. Pripadla naj bi jima čast podeliti nagrado za najboljši film.

A kot je za omenjeno publikacijo povedal neimenovani vir, sta bila zakonca sicer ob tem počaščena, vendar sta povabilo prijazno zavrnila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oscars 2020 (@theoscarsworld) on

V kolikor bi Meghan in Harry, ki sta januarja odstopila kot višja člana britanske kraljeve družine, ter se s sinom Archijem umaknila v Kanado, povabilo sprejela, bi to nedvomno bil njun najbolj viden javni nastop od tedaj, ko sta oznanila, da bosta postala samostojna ter finančno neodvisna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Seveda se o razlogih za zavrnitev povabila pojavljajo takšna in drugačna ugibanja. Cosmopolitan denimo navaja, da se par najbrž ni želel izpostavljati filmski srenji in okusiti pikrega humorja na račun kraljeve družine, kakršnemu sta bila podelitvi nagrad Britanske filmske ter televizijske akademije BAFTA priča princ William in Kate Middleton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Tedaj se je Brad Pitt (mimogrede, osvojil je oskarja za najboljšo stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu) ob prejetju nagrade pošalil na račun princa Harryja in dogajanja znotraj kraljeve družine na sploh ter dejal, da kipec komaj čaka, da iz Velike Britanije odleti v Ameriko.

Preberite še: Resnični razlogi ter posledice odločitve Meghan Markle in princa Harryja

Morda vas zanima tudi: Čustven zapis princa Harryja: Izgubil sem mamo in sedaj opazujem, kako moja soproga postaja žrtev iste uničujoče sile 


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte