Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Razkrito ozadje odnosa med princem Harryjem in princeso Eugenie

Zdi se, da je princesa Eugenie edini zaveznik princa Harryja znotraj kraljeve družine.

22.6.2021 ob 9:12 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Razkrito ozadje odnosa med princem Harryjem in princeso Eugenie

Vse od tedaj, ko sta Meghan Markle in princ Harry sestopila z mest višjih članov kraljeve družine, se odnosi med njima in ostalimi kronanimi glavami močno ohlajajo.

Zadeve je še poslabšal njun slavni intervju z Oprah in zdi se, da Harry izgublja zaveznike znotraj Firme. A če to velja za vse ostale, obstaja izjema. To je princesa Eugenie.

Čeprav ima Harry šest bratrancev in sestričen, ima prav z mlajšo hčerko princa Andrewa in Sarah Ferguson najtesnejši odnos.

"Eugenie in Harry sta si vedno bila blizu in sta več kot zgolj bratranec ter sestrična. Od nekdaj sta tudi tesna prijatelja," sta v svoji knjigi Iskanje svobode (Finding Freedom) zapisala avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand.

 Christopher Furlong/Gettyimages

"Med vsemi kraljičinimi vnuki, je prav med njima najbolj pristna in naravna povezanost. Oba sta zvesta, poštena in zabavna. V Londonu sta se velikokrat skupaj zabavala v nočnih lokalih."

Eugenie je Harryja celo seznanila z eno od svojih prijateljic, Cressido Bonas, s katero se je princ sestajal dve leti preden je srečal Meghan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex)

"Harry je svoji sestrični vedno zaupal srčne težave in veselja. Kajti ne samo, da je ona vse zaupano zadržala zase, znala mu je dati tudi pravi nasvet," še navajata avtorja. In ko je Harry spoznal Meghan, sta s sestrično in njenim, tedaj še fantom, Jackom Brooksbankom večkrat šla na dvojni zmenek.

Takole je v intervjuju z Oprah povedala Meghan: "Z Eugenio sva se poznali še preden sem spoznala Harryja, zato nama je bilo v družbi drug druge prijetno. Najprej smo bili prijatelji, nato pa šele dva para."

Prav mama Eugenie je Meghan ob prvem srečanju s kraljico podučila, kako se mora prikloniti monarhinji. "Nihče mi ni povedal tega. Sarah pa me je vprašala, če se znam prikloniti in mi pokazala, kako naj pozdravim kraljico," se je spominjala Mehgan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex)

Potem, ko sta s Harryjem razglasila slavni Mexit je, kot za US Weekley navaja vir, Eugenie edina, ki je ostala blizu tudi z Meghan. "Ostajata prijateljici, ki sta se povezali tudi med nosečnostnima."

Čeprav je prav oznanilo, da princ in njegova soproga pričakujeta prvega otroka, povzročilo malo hude krvi med njima in sestrično. Nosečnost sta namreč oznanila na njeni poroki oktobra 2018 in tako nekoliko zasenčila sam dogodek.

"Eugenie tega ni najbolje sprejela. Prijateljem je potožila, da bi lahko počakala, preden bi delila vest," piše v prej omenjeni knjigi.

Kraljevi privrženci so Harryju in Meghan očitali še, da sta drugo nosečnost oznanila prekmalu po rojstvu prvega otroka princese Eugenie, a ta jima tega očitno ni zamerila in je paru po rojstvu hčerke poslala prisrčno čestitko:

"Čestitke, dragi bratranec. Ne bi mogli biti srečnejši," je zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Da je med paroma posebna vez dokazuje tudi dejstvo, da sta Harry in Meghan družini Eugenie odstopila svojo londonsko rezidenco Frogemore Cottag, kjer naj bi Harry ob vrnitvi v domovino v namen počastitve 60. rojstnega dne princese Diane tudi bival.

Zaradi te posebne vezi in iz spoštovanja do princese Eugenie ter njene sestre Beatrice naj princ Harry in Meghan Markle v intervjuju z Oprah ne bi omenjala spolnega škandala njunega očeta, princa Andrewa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Andrew (@princeandrew2769)

"Ne vemo natančno, zakaj se tega škandala niso dotaknili, a en od razlogov nedvomno tiči v prijateljstvu med princem in princeso," je po predvajanju za Fox News povedala kraljeva biografinja Anna Pasternak.

Skratka, kraljevi ali ne, Harry in Eugenie dokazujeta, da bosta vedno družina in kažeta, kako naj bi se člani družine drug do drugega obnašali.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Razkritja Meghan Markle v prvem intervjuju po rojstvu hčerke

Morda vas zanima tudi: Princ Harry priznava: Sram me je


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte