Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nesreča Tigerja Woodsa: Preiskovalci našli vzrok, ki pa iz posebnega razloga ostaja skrivnost

Pristojni organi so zaključili preiskavo o nesreči Tigerja Woodsa, razlogi zanjo pa ostajajo skriti.

1.4.2021 ob 8:30 | Foto: Richard Heathcote/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Nesreča Tigerja Woodsa: Preiskovalci našli vzrok, ki pa iz posebnega razloga ostaja skrivnost

Policija je zaključila preiskavo o vzroku za avtomobilsko nesrečo Tigerja Woodsa, vendar svojih zaključkov pristojni ne nameravajo predstaviti javnosti.

Včeraj je namreč potekala virtualna tiskovna konferenca, na kateri je glava beseda pripadala okrajnemu šerifu Los Angelesa, Alexu Villanuevu. Ta je v izjavi za javnost dejal, da so preiskovalci uspeli najti vzrok za nesrečo golfista, ki se je zgodila 23. februarja letos, a ga zaradi osebnih razlogov ne bodo razkrili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KNC RADIO (@radioknc)

Villanueva je dodal, da so preiskovalni organi ekipo golfista prosili za dovoljenje za popolno razkritje svojih ugotovitev, vključno s posnetki črne skrinjice, vendar njihovi prošnji ni bilo ugodeno.

16. marca je Woods potrdil, da je bil odpuščen iz bolnišnice in prepuščen v okrevanje v domačo oskrbo. Na Twitterju je tedaj zapisal: "Z veseljem vam sporočam, da sem nazaj in da se moje okrevanje nadaljuje. Hvaležen sem za vso podporo in spodbudo, ki sem ju prejemal zadnjih nekaj tednov."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vyrez Beatz (@vyrezbeatz)

45-letni športnik se je seveda zahvalil tudi medicinskemu osebju, ki je med bivanjem v bolnišnici  po nesreči skrbelo zanj.

Znano je, da je bil med nesrečo v avtomobilu sam in da je vozilo, potem ko ga je odneslo s ceste, preden se je ustavilo v dolini pod voziščem, večkrat prevrnilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guacamouly

Neposredno po nesreči je Villanueva namignil, da je športnik zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad vozilom. Dodal je, da je ponesrečenec iz avta lahko skozi okno splezal sam, čeprav je utrpel več poškodb nog.

Policija je pojasnila, da ni bilo znakov, ki bi nakazovali na zmanjšano prištevnost voznika, zato oblasti niso zahtevale toksikološke preiskave krvi.

Kot je še povedal šerif, Woods zaradi nesreče ne bo kazensko ovaden: "Dogodek ostaja nesreča in nesreča ni zločin. Nesreče se na žalost dogajajo."

Povzeto po portalu Eonline

Preberite še: To pismo je ob obletnici nesreče Kobeja Bryanta prejela Vanessa Bryant

Morda vas zanima tudi: O zviti pločevini in zavarovalniških zdrahah ali kako sem se pustila nategniti (izkušnja naše novinarke)


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte