Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kate na rojstnodnevno zabavo ni povabila Meghan in princa Harryja

Praznovanje rojstnega dne Kate Middleton se je odvijalo brez vojvodinje in vojvode Sussex.

8.1.2020 ob 9:20 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Kate na rojstnodnevno zabavo ni povabila Meghan in princa Harryja

Vojvodinja Kambriška bo jutri, torej 9. januarja, dopolnila 38 let, a je svoj osebni praznik obeležila malo prej.

Prejšnji konec tedna se je v družbi tesnih prijateljev zabavala na posestvu Anmer Hall v Norfolku, kjer so se njej in princu Williamu po pisanju Express.co.uk med drugimi pridružili starši vojvodinje, Carole in Michael Middleton ter Katini dolgoletni prijatelji, Thomas Van Straubenzee, Laura Meade in Emilia Jardine Patterson.

Na seznamu povabljencev pa ni bilo vojvodinje Meghan in princa Harryja.

Očitno Kate sledi lanskoletni tradiciji, ko na nobeno od dveh rojstnodnevnih zabav ni povabila svaka in njegove soproge, prav tako nista bila prisotna na praznovanju v krogu najožje družine v palači Kensignton.

Odsotnost Harryja in Megan na zabavi je znova spodbudila ugibanja o sporu med kraljevima bratoma. Kot je znano, je Harry oktobra lani v intervjuju za ITV dejal, da sta se zaradi narave dela z Williamom odtujila, a se kljub temu zaveda, da drug drugega podpirata in si stojita ob strani.

"Ne vidiva se več tako pogosto, kot sva se, saj sva oba zelo zaposlena, vendar se imava iskreno rada," je tedaj dejal Harry, ki se je po šestih tednih novoletnih počitnic v torek vrnil na delo ter je s soprogo Meghan obiskal Canada house (najstarejši kanadski diplomatski urad v Veliki Britaniji) in se uradnim predstavnikom Kanade v Veliki Britaniji zahvalil za topel sprejem in prijetno bivanje v njihovi deželi.

Ne spreglejte še, kako je videti hiša, kjer so snemali nadaljevanko Jezero

Preberite še: Zaposleni na Nizozemskem se z električnim kolesom vozijo za 7 evrov na mesec  in pa Kate o kuharskih sposobnostih princa Williama: Nekaj mu gre odlično od rok 

Morda vas zanima tudi: Kate Middleton: Sledi mi na vsakem koraku


oddajte komentar

preberite tudi

Glavni krivec za težko prebolevanje razhoda

To so razlogi, da se po orgazmu počutite tako čudovito

10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil

ne spreglejte