Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kam je izginila in kaj se dogaja z Meghan Markle

Meghan Markle se le redko pojavlja v javnosti in mnogi se sprašujejo, kaj se dogaja z njo.

9.3.2022 ob 1:30 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Kam je izginila in kaj se dogaja z Meghan Markle

Po daljši odsotnosti iz javnosti je Meghan Markle konec februarja s princem Harryjem uživala v mirni večerji s soprogovo sestrično, princeso Eugenio ter njenim možem Jackom Brooksbankom.

"Povsem jasno je bilo, da Meghan in Harry nista želela pritegniti pozornosti," je povedala priča dvojnega zmenka: "Pripeljali so jih zelo diskretno in izbrali so mizo, odmaknjeno od množice."

Meghan je zadnje čase v resnici bolj malo videti v javnosti, kar sproža nemalo ugibanj, kaj se z njo dogaja. Najglasnejša so ta bila tedaj, ko je Harry z Eugenio 13. februarja tekmovanje Super Bowl obiskal brez soproge.

A vir blizu para je za OK magazine povedal, da ni v ozadju skoraj trimesečnega umika nobene odmevne zgodbe in ne zarote:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moniek Bloks (@historyroyalwmn)

"Okoli Meghan in njenega umika ali, kot nekateri pravijo, skrivanja, se vedno pletejo različne zgodbe. Vendar v bistvu ne gre za nič drugega kot za to, da s Harryjem preprosto uživata v mirnem družinskem življenju. Še vedno opravlja nekatere z njenim delom povezane obveznosti, ima ozek krog prijateljev in skrbi za dvoletnega sina ter devetmesečno hči. To je vse. Veliko dela ima doma."

Super Bowl je bil dogodek, ki bi lahko bil s tega vidika prelomen. Nenavadno je bilo, da ga ni obiskala. Meghan ima rada takšne spektakle in moštvo Los Angeles Rams je njeno moštvo. Zato je bilo res neobičajno, da ni prišla.

Bil pa je na tekmi Harry s sestrično: "Hvaležen je bil, da ji je Meghan odstopila sedež in se je lahko družil z enim od članov svoje družine. Ne glede na to, kako so kritizirali Meghan, ker ni prišla, je v resnici storila lepo gesto in Eugeniji prepustila mesto," je pojasnil vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frances (@franceszwei)

Potem, ko sta zakonca Sussex zapustila kraljevo družino, sta veliko energije vlagala v kariere. Podpisala sta milijonske posle s Spotifyjem in Netflixom, a zadeve ne tečejo vedno tako, kot sta si zamislila.

"Ljudje mislijo, da Harry in Meghan ne delata ničesar in da sta še vedno odvisna od kraljeve družine, kar ni res, res pa je, da jima ne gre vedno vse po načrtih. Ona je posledično dokaj vznemirjena in deloma tudi zato raje ostaja v ozadju," je še povedal vir in dodal:

"Obroki, ki jih par plačuje za dom, so ogromni, s tem sta pod ogromno odgovornostjo. Meghan zagotovo čuti pritisk vsega tega. Je perfekcionistka, zato je povsem logično, da na prvo mesto postavlja delo in družino, ter ne nogometne tekme." 

"Veliko energije posveča Archieju in Lili. Je zelo zavzeta mama in je z njima od jutra do večera. Preprosto nima časa, da bi živela tako, kot je nekoč. Če ni zaposlena z delom ali otrokoma, gre na sprehod ob obal ali povabi k sebi prijatelja ali dva. Še vedno se druži, a tega ne razglaša. Tudi njena mama je pogosto na obisku."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry (@archwellorg)

Dvorec v Santa Barbari je zanjo zavetje, je še povedal vir. Kraj, kjer se lahko resnično spočije in odmakne od vsega. Tudi od vse drame, ki se je v zadnjem času odvijala okoli kraljeve družine.

"Ne pričakujte, da se bo kmalu pojavila v javnosti," napoveduje vir: "Harryjeva babica, kraljica Elizabeta druga je vnuka prosila, naj jo obiščejo za njen 95. rojstni dan. Želi si, da bi se kmalu videli in da bi spoznala tudi njuno hčerko ter svojo pravnukinjo. Ne glede na to, kako se bo odvila ta zgodba, se par ne obremenjuje  s tem, kaj se govori o njegovi odsotnosti."

V dokaz temu je prevzem nagrade NAACP Image Awards 26. februarja, kjer se je Harryju in Meghan med drugim na odru pridružila njena mama Doria Regland.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Videti sta bila sproščena in umirjena, a sta se po slovesnosti hitro umaknila od bliskavic in žarometov.

Povzeto po portalu OK Magazine

Preberite še: To je najbolj inteligentna članica britanske kraljeve družine, pravi študija

Morda vas zanima tudi: Bivša o grozi v razmerju s princem Harryjem: Nevzdržno je bilo


oddajte komentar

preberite tudi

»Slaba izkušnja, zaradi katere mi seks za eno noč ne pride več na misel« (resnična izpoved)

5 lekcij iz razmerja, v katerem ljubi le ena stran

»Nisem iskala popolnega, ampak dobrega moškega« (resnična zgodba, kako je našla pravo ljubezen)

ne spreglejte