Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

FOTO: Roisin Murphy nastop začela v bolečinah, zaključila v svojem stilu

Roisin Murphy še tretjič navdušila Ljubljano.

27.9.2019 ob 4:26 | Foto: Žiga Intihar | Avtor: Da. M.

FOTO: Roisin Murphy nastop začela v bolečinah, zaključila v svojem stilu

Irska glasbenica je ob prihodu v Ljubljano doživela manjšo nezgodo, zaradi katere je morala poiskati zdravniško pomoč. Zaradi bolečin v nogi je tako svoj nastop začela v sede, a jo je plešoča publika kmalu dvignila in po treh pesmih je na bolečine pozabila ter tudi sama začela migati.

Nekdanja članica dua Moloko ni razočarala oboževalcev, koncert je izpeljala v svojem prepoznavnem slogu. Bolečine v nogi je niso ustavile, klobuki, sončna očala in še marsikateri drugi kos garderobe je med izvajanjem njenih vragolij na odru, na veselje vseh v prvih vrstah, pristalo med publiko. Z drznimi kostumi – zamenjala je skoraj deset plaščev – in eklektično odrsko prezenco, je zaznamovala prvo letošnjo Kurzschluss LIVE! doživetje.

Overpowered, You Know Me Better, Let Me Know so zgolj nekatere izmed uspešnic iz njenega bogatega samostojnega glasbenega opusa, ki jih je uvrstila na repertoar ljubljanskega dogodka, niso pa manjkale niti skladbe z izjemno intenzivnimi besedili z zadnjega projekta All My Dreams.

V galeriji si oglejte vse stajlinge, ki jih je včeraj zamenjala Roisin Murphy in se prepričajte, da je pevka preprosto kul.


oddajte komentar

preberite tudi

Sedem tipov moških, o katerih najpogosteje sanjarijo ženske

Oblika dojk, ki je moškim najbolj všeč

Kaj je spalna ločitev … in zakaj bi morali razmisliti o njej

ne spreglejte