Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Edina stvar, ki jo Melinda zahteva od Billa Gatesa

Čeprav je ločitev Billa in Melinde Gates za širšo javnost presenečenje, tisti blizu para pravijo, da je bila že dolgo na obzorju.

13.5.2021 ob 8:35 | Foto: Pool New/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Edina stvar, ki jo Melinda zahteva od Billa Gatesa

Po 27. letih zakona sta Bill in Melinda Gates prejšnji teden naznanila, da se razhajata ter tako presenetila svet, a ne tudi ljudi, ki par osebno poznajo.

Kajti kot je za revijo People povedal vir blizu Billa in Melinde, se je zakon, preden je dozorela končna odločitev, že dolgo krhal.

"Bill bi se do Melinde lahko lepše obnašal," je povedal vir in dodal: "Res je, ni svetnik. A res je tudi, da ni zgolj enega razloga, za katerega bi lahko rekli, da je zakon potisnil čez prepad. Zadeve so veliko pregloboke, da bi jih lahko skrčili le na eno stvar.

Gre za leta različnih pogledov na svet, na fundacijo ter na življenje na sploh. Vse to se je samo nalagalo. Sedaj sta starejša in oba sta se na določeni točki življenja vprašala: je tam zunaj še kaj takšnega, kar hočem imeti ali doživeti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Paru so se v zakonu rodili trije otroci: hčerki Jennifer (25) in Phoebe (18) ter sin Roey (21). Prav tako sta Gatesova soustanovitelja fundacije, ki jo nameravata še naprej voditi skupaj. A kljub temu sta v skupni izjavi o ločitvi zapisala, da ne moreta več rasti kot par.

"Oddaljila sta se iz različnih razlogov. Njo bolj zanimajo ženske zadeve in kdo ter kako je pomagal njuni fundacij. On je vedno bil in vedno bo bolj osredotočen na poslovno plat življenja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Melinda je zadnja leta več truda vlagala v zanjo pomembne stvari. Leta 2015 je denimo predstavila Pivotal Ventures, investicijo v novo podjetje, katere glavni namen je pomoč ženskam in družinam. Leta 2019 je v svoji knjigi The Moment of Lift zapisala, da se trudi najti svoj glas, kajti dolga leta je govorila le v družbi Billa.

On bi ji po pripovedovanju vira moral dati večjo vlogo. Moral bi ji dati priložnost biti slišana in moral bi bolj ceniti njena prizadevanja, tako z vidika njune fundacije kot s stališča njenega prispevka k boljši družbi na sploh: "V odnosu z njo se ni zavedal napak, ki jih je počel."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

K tej dinamiki moči lahko dodamo še zadeve z Billovo bivšo Ann Winbald, s katero je on vsako leto preživel en vikend, s čimer se je Melinda sicer strinjala. Čeprav vir navaja, da Billovo prijateljstvo z bivšo ni bil povod in ne razlog za ločitev, je njena prisotnost v zvezi najbrž doprinesla k vprašanju zaupanja:

"Bill in Ann sta si blizu. Romantično ali ne, kadar en od zakoncev nezmerno uživa v družbi druge osebe in z njo goji tesno prijateljstvo, to zagotovo lahko poruši zaupanje."

Čeprav se je Melinda z ločitvenimi odvetniki začela sestajati že leta 2019, je uradno zahtevo za ločitev vložila prejšnji teden in dokumenti kažejo, da ni zahtevala preživnine ne zase in ne za otroke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

Edina stvar, ki jo Melinda zahteva, je upoštevanje ločitvene pogodbe para, ki je podlaga za reševanje vprašanj, ki bi bila sicer prepuščena sodišču, denimo delitev premoženja in vprašanja, ki zadevajo otroke.

Preberite še: Grozljiva razkritja Mie Farrow o zakonu z Woodyjem Allenom

Morda vas zanima tudi: Izpoved: Štiri velike napake, ki sem jih zagrešila kot soproga


oddajte komentar

preberite tudi

Največji sovražniki dobrega seksa

Kaj se med gledanjem pornografije dogaja v možganih

Spregledane erogene cone, ki pričarajo nepozabne užitke

ne spreglejte