Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Drobižek, ki je obogatil življenje Jamieja in Jools Oliver

Jamie in Jools Oliver sta praznovala četrti rojstni dan svojega najmlajšega sina Riverja. Zabava je imela temo Ledeno kraljestvo.

10.8.2020 ob 5:45 | Avtor: T. S. P.

Drobižek, ki je obogatil življenje Jamieja in Jools Oliver

Slavni kuhar in njegova žena, nekdanja manekenka, sta na Instagramu objavila fotografijo svojega najmlajšega sina, ki je bil oblečen v krilo. Manjša družinska zabava je potekala s temo Ledenega kraljestva, River pa se je razveselil tudi nekaj balonov. Razkošje se je težko primerjalo z rojstnodnevnimi zabavami slavnih hollywoodskih parov in bolj spominjalo na zabave, ki jih svojim otrokom prirejajo neslavni.

»Ta drobižek je v naša življenja prinesel ogromno sreče. Spravlja me v smeh in je, kot da bi 30-letnika spravil v telo štiriletnika,« je zapisal Jamie Oliver. »River, čudovit si, kreativen, smešen in zelo ckrljiv,« pa je dodala Jools.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Jamie Oliver je pred časom razkril, da je bilo šolanje na domu, ki so se ga v začetku letošnjega leta lotili številni starši zaradi korona virusa, naporno. Z 18-letno Poppy, 17-letno Daisy, 11-letno Petal, Buddyjem in Riverjem je imel polne roke dela.

Ob vsem pa je še svojemu sinu Buddyju pomagal pri oddaji Cooking Buddies, s katero želi spodbuditi otroke k pripravljanju družinskih obrokov, poroča Daily Mail.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Prejšnji mesec sta Jamie in Jools praznovala že 20. obletnico poroke. Zakonca sta si sicer želela imeti več kot pet otrok, a jim načrte pogosto prekrižajo boleči splavi, ki so na Jools pustile psihološke posledice.


oddajte komentar

preberite tudi

Moška beseda: 20 iskrenih dejstev o tem, kaj pomeni biti soprog ali partner

Pismo ljubice: Kako sem spoznala, da sem druga ženska

Moški in orgazem: Igrajo pogosteje, kot bi pričakovali

ne spreglejte