Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

David in Victoria Beckham zmagala v bitki s sosedom

David in Victoria Beckham sta z odlokom preprečila prenovo sosednje hiše.

22.4.2020 ob 9:30 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

David in Victoria Beckham zmagala v bitki s sosedom

Da do medsosedskih sporov prihaja tudi med znanimi, dokazuje zgodba Davida in Victorie Beckham. Z odlokom pristojnih služb sta namreč preprečila obnovo sosedovega doma, saj naj bi po njunem mnenju končni rezultat znatno pokvaril videz njunega, 31 milijonov funtov vrednega domovanja v londonskem Holland parku.

Sosed je med drugim želel na svoje ostrešje namestiti bogato razsvetljavo, kmalu po predložitvi načrta prenove tamkajšnjemu urbanističnemu uradu pa je podjetje London Projects Ltd v imenu Davida in Victorie podalo ugovor:

"Naši stranki skrbi zaradi škode, ki bi jo na njunem domu povzročila predlagana prenova, kajti ta bi negativno vplivala na zgodovinsko vrednost nepremičnine. Med drugim se ne strinjata z namestitvijo dodatnih luči na ostrešju, saj bi se svetloba iz njih razlivala tudi na sosednjo posest."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Maria (@iamnataliamaria) on

"Osvetlitev ostrešja zbuja veliko skrbi za par, ki je nepremičnino kupil prav zaradi značilnega zgodovinskega sloga same zgradbe ter celotnega območja, kjer se nahaja," je še navedeno v pritožbi, ki so ji pristojni organi ugodili.

Novica, da so obnovitvena dela zaustavljena, za Victorio in Davida nedvomno prinaša olajšanje, bosta pa kmalu deležna hrupa na njunem drugem domu, na podeželju v Cotswoldihu, kjer sta z družino trenutno v karanteni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VBF (STAY AT HOME

Odobreni so namreč načrti za izgradnjo novega kompleksa v bližini posestva Beckhamovih. Upokojenemu nogometašu in njegovi družini se obeta hrup, ki ga bodo povzročala gradbena dela.

Celotna vrednost projekta znaša 20 milijonov funtov ter vključuje izgradnjo šestih petsobnih hiš v slogu britanskega podeželja, restavracije, vrta, bazena in teniškega igrišča. Na voljo bo tudi podzemno parkirišče za sto vozil ter dodatno parkirišče za invalide.

Preberite še: David Beckham priznal, zakaj se je zaljubil v Victorio 

Morda vas zanima tudi: Victoria in David Beckham: Najini otroci niso razvajeni


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte