Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Christina Aguilera: Otrok nisem načrtovala

Čeprav ni nikoli razmišljala o tem, da bo postala mama, je to vloga, ki jo igra z velikim veseljem.

10.9.2019 ob 10:40 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Christina Aguilera: Otrok nisem načrtovala

Christina Aguilera je v razmerju Jordanom Bratmanom postala mamica sedaj 11-letnega sina Maxa, šest let kasneje pa se ji je v zvezi s sedanjim zaročencem Matthewom Rutlerjem rodila še hči Summer, ki šteje pet let.

Kot je 38-letna pevka priznala za Haute Living, nobenega od njiju ni načrtovala, kajti ko gre za otroke, je rada spontana: "Veste, prav smešno je, nikoli nisem načrtovala otrok. Sem zelo spontana oseba. Tudi s tega vidika. Sprejemam tisto, kar mi nameni vesolje in kdo ve, kaj me še čaka. Vendar … ne načrtujem več otrok …"

A ne glede na to, da sta jo sin in hči presenetila verjame, da je v trenutku, ko sta prijokala na svet, postala boljša oseba, kajti ob njiju se je spremenil njen pogled na življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

"Ko postaneš starš, se prioritete spremenijo. Spremeni se tvoj pogled na življenje. Na posel, na vse. Svet, v katerem ustvarjam, je ocean narcizma. Vsak je osredotočen nase, na svoje dosežke in cilje. Od nekdaj sem bila zelo ambiciozna, delati ter ustvarjati sem začela pri mladih letih in pomembna sem bila samo jaz. Po rojstvu sina in hčerke ni šlo več samo zame, za kar sem zelo hvaležna. Med vsako nosečnostjo sem komaj čakala, da prijoka dete. Kajti po srcu sem velik otrok in malčka sta mi dala izjemno priložnost igrati se z njima, ju opogumljati in spodbujati njuno domišljijo," je povedala pevka.

"Kot starš si pomemben del življenja čudovitih malih oseb, učiš jih strpnosti, jih opozarjaš na pasti in ob tem spoznavaš tudi sebe. To je neprestano učenje, potovanje, ki se v resnici nikoli ne konča in na njem se ogromno naučiš. Max in Summer sta me postavila pred mnoge izzive in ob njiju iz dneva v dan zorim in rastem tudi sama."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing means more to me than being able to bring my heart with me to Europe


oddajte komentar

preberite tudi

Ne tangice, takšne spodnje hlačke so moškim najbolj všeč

Karezza seks: Kaj sploh je in zakaj bi se morali z njim pobliže spoznati

7 seksi vprašanj, na katere mora vsak poznati odgovor

ne spreglejte