Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Britney Spears na sodišče po svobodo

Ameriška pop pevka naj bi imela dovolj. Ji bo po dvanajstih letih uspelo, da se bo rešila očetovega skrbništva.

21.8.2020 ob 5:40 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters | Avtor: P. Pa.

Britney Spears na sodišče po svobodo

Gibanje #FreeBritney dobiva nove razsežnosti in dosega svoj vrhunec. Priljubljena pevka Britney Spears, ki je zadnjih 12 let živela pod očetovim skrbništvom, je na sodišču zaprosila, da očetu odvzamejo skrbništvo. Jamie Spears je namreč skupaj z njenim odvetnikom od leta 2008 njen zakoniti zastopnik. Od takrat nadzirata praktično vse, od njene kariere, financ in tudi zasebno življenje.

Zadnje leto, ko je imel njen oče veliko zdravstvenih težav, je skrbništvo prevzela njena menedžerka Jodi Montgomery. Ker se bo obdobje, za katero ji je bilo dodeljeno skrbništvo nezadržno bliža, izteklo se bo 22. avgusta, je Britney na sodišče podala zahtevo, da njenemu očetu dokončno in za zmeraj odvzamejo skrbništvo in najdejo bolj primernega skrbnika. Zaslišanje bi moralo biti že julija, a je bilo zaradi tehničnih težav prestavljeno. Potekalo je kar preko videokonferenčnega klica. Kaj se je dogajalo na zaslišanju, ki je potekalo 19. avgusta, je še skrivnost. A neuradno metro.co.uk poroča, da njeni želji niso ugodili in da Jamie ostaja tisti, ki odloča o vsem, kar se dogaja v življenju 38-letne zvezdnice.

Podrobneje o #FreeBritney preberite tukaj. 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney molči, Jamie pravi, da so to privatne zadeve

Ob novici, da se Britney želi osvoboditi, so dobili upanje številni pevkini oboževalci, ki so ustvarili pravo gibanje #FreeBritney. V Los Angelesu so celo protestirali pred sodiščem in pozivali k odpravi skrbništva. Prepričani so namreč, da jo zadržujejo proti volji. Britney gibanja, ki je nastalo, ne omenja in ne daje komentarjev na to temo, njen oče pa jih je označil za skupino ljudi, ki verjame v teorije zarot, vse njihove navedbe pa je zavrnil.

Jamie Spears je postal njen zakoniti zastopnik in skrbnik leta 2008, to je leto za tem, ko se je Britney ločila od Kevina Federlina in je s svojim vedenjem v javnosti polnila strani v rumenih medijih. Kevin je ob ločitvi tudi dobil skrbništvo nad njunima dvema sinovoma, januarja 2008 pa so jo že drugič sprejeli na psihiatrično zdravljenje. Njen oče je sprva dobil skrbništvo za obdobje enega leta,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews) on

Pevkini oboževalci so prepričani, da je bilo vsa ta leta skrbništvo le Jamieva krinka, da je lahko kradel svoji hčerki in užival v financah, ki si jih je prigarala. Sam pravi, da so to le teorije zarot in da to ne drži. »Nič ne vem o tem. Nihče ne ve. Kalifornijsko sodišče je tisto, ki bo odločilo, kaj je najbolje za mojo hčerko. To ni nikogaršnja stvar,« je dejal v enem izmed komentarjev, ki ga povzema The Cut.

Priporočamo tudi: Kraljevi okovi zlomljeni: Meghan vse bolj politično aktivna

Preberite še: Krasno sporočilo 19-letni Ana Mariji Mitić

Morda vas zanima tudi: Resničen razlog, zaradi katerega sta Harry in Meghan za svoj dom izbrala Santa Barbaro


oddajte komentar

preberite tudi

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

ne spreglejte