Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Brad Pitt: Imam le eno željo

Brad Pitt načrtuje praznovanje rojstnega dne in božiča v družbi otrok.

16.12.2019 ob 8:35 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Brad Pitt: Imam le eno željo

Ob bližajočem se božiču in rojstnemu dnevu ima Brad Pitt le eno željo: preživljanje časa s svojimi otroki, piše portal E! News. Očitno se mu bo izpolnila. Kajti, kot je za omenjeni medij povedal vir blizu igralcu:

"Brad bo del božično-novoletnih počitnic preživel z otroki. Ti se mu bodo pridružili za 56. rojstni dan, ki ga igralec praznuje 18. decembra, in na božični večer."

Ta bo v skladu s tradicijo: "Brad načrtuje tradicionalno praznovanje. Skupaj bodo preživeli dan, odpirali darila, si privoščili okusne jedi, poslušali glasbo in se družili. Vedno se potrudi in pozorno izbere darove ter poskrbi, da je praznovanje božiča posebno doživetje. Zanj je najpomembnejše, da je z otroki in preživljanje časa z njimi je vse, kar si želi," je še povedal vir.

Priporočamo tudi: Zmaga Brada Pitta v boju za skrbništvo

Na srečo sta z bivšo soprogo Angelino Jolie dosegla dogovor, ki igralcu omogoča več stikov z otroki. A to ne pomeni, da se bo božična želja igralcu izpolnila v celoti. Čeprav so na praznovanje rojstnega dne in božiča povabljeni vsi: 18-letni Maddox, 16-letni Pax, 14-letna Zahara, 13-letna Shiloh ter 11-letna Konx in Vivienne, se mu bodo najbrž pridružili le najmlajši trije, še navaja E! News.

Kaj botruje temu, sicer ni znano, je pa znano, da je med Pittom in najstarejšim Maddoxom kar nekaj hude krvi in kot je pred nedavnim poročal Us Weekly, nimata nikakršnega stika. Vendar Brad ostaja optimist ter je prepričan, da se bosta sčasoma znova zbližala.

Prihaja čarobni del leta. Morda pa se bo očetu na praznovanju vendarle pridružil tudi najstarejši sin in poskrbel za božični čudež.

Preberite še: Brad Pitt priznal: Sem na mikroodmerku LSD-ja in pa Maddox Jolie-Pitt prekinil molk o odnosu z očetom: Kar bo, bo (video) 

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt razmišlja o upokojitvi


oddajte komentar

preberite tudi

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

Kako lahko odkrijete, če vas bo moški, s katerim se dobivate, prevaral

Pet težkih, a učinkovitih načinov za celjenje zlomljenega srca

ne spreglejte