Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zvezde plešejo 2019: Denis s solzami v očeh spregovoril o otroštvu

Sezona Zvezde plešejo 2019 je v polnem teku in tudi v letošnji izdaji ne manjka čustvenih trenutkov.

24.3.2019 ob 8:07

Zvezde_plesejo_2019_denis_game_over.JPG

V zadnji oddaji nas je s svojo zgodbo še posebej ganil Denis Vučak, član fantovske zasedbe Game Over, ki je spregovoril o svojem otroštvu.

Denis je povedal, da sta ga - ko je bil še čisto majhen - k sebi v Prekmurje vzela dedek in babica, ki sta ga tudi vzgajala.

“Mami je šla v vojno branit svojo družino in svoj dom,” je s solzami v očeh povedal Denis in tudi priznal, da mu je o tem težko govoriti.

Hkrati je povedal, da je imel kljub vsemu lepo otroštvo. Da sta ga stara starša - kljub temu, da je njihovo življenje zaznamovala tudi revščina - lepo vzgojila in da do njiju zato goji veliko spoštovanje.

Da mu družina pomeni veliko, je Denis potrdil tudi s potezo, da si je dal na svoj hrbet vtetovirati družinski priimek Vučak.

Njegova zgodba je do solz ganila tudi njegovo soplesalko Nika, s katero sta v zadnji oddaji odplesala enega najtežjih standardnih plesov slow fox.


Pripravila: S. S.
Foto: Miro Majcen/POP TV

Preberite še: Detajl mojega doma: Vrata londonskega stanovanja je odprla Nika Urbas ali pa Zvezde plešejo 2019: Kdo je lepotica, ki je v roke vzela Franka Bajca


oddajte komentar

preberite tudi

To je razlog, da si po rekreaciji želite seksa

Osem najboljših položajev za hitri seks

Pet nasvetov, ki vajino zvezo varujejo pred razhodom

ne spreglejte