Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zvezde plešejo 2019: Denis s solzami v očeh spregovoril o otroštvu

Sezona Zvezde plešejo 2019 je v polnem teku in tudi v letošnji izdaji ne manjka čustvenih trenutkov.

24.3.2019 ob 8:07

Zvezde_plesejo_2019_denis_game_over.JPG

V zadnji oddaji nas je s svojo zgodbo še posebej ganil Denis Vučak, član fantovske zasedbe Game Over, ki je spregovoril o svojem otroštvu.

Denis je povedal, da sta ga - ko je bil še čisto majhen - k sebi v Prekmurje vzela dedek in babica, ki sta ga tudi vzgajala.

“Mami je šla v vojno branit svojo družino in svoj dom,” je s solzami v očeh povedal Denis in tudi priznal, da mu je o tem težko govoriti.

Hkrati je povedal, da je imel kljub vsemu lepo otroštvo. Da sta ga stara starša - kljub temu, da je njihovo življenje zaznamovala tudi revščina - lepo vzgojila in da do njiju zato goji veliko spoštovanje.

Da mu družina pomeni veliko, je Denis potrdil tudi s potezo, da si je dal na svoj hrbet vtetovirati družinski priimek Vučak.

Njegova zgodba je do solz ganila tudi njegovo soplesalko Nika, s katero sta v zadnji oddaji odplesala enega najtežjih standardnih plesov slow fox.


Pripravila: S. S.
Foto: Miro Majcen/POP TV

Preberite še: Detajl mojega doma: Vrata londonskega stanovanja je odprla Nika Urbas ali pa Zvezde plešejo 2019: Kdo je lepotica, ki je v roke vzela Franka Bajca


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte