Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zibali bosta kar dve nekdanji mis Slovenije, ki sta se odselili v tujino

Letošnje leto je bilo plodno in polno ljubezni tudi za dve nekdanji slovenski misici. Ena bo zibala prvič, druga pa pričakuje drugega otroka.

22.12.2018 ob 8:59

sanja_grohar_iris_mulej_mis_slovenije_noseca_dojencek_poroka_sin_hcerka_otrok.jpg

Prvo so kot mis Slovenije okronali leta 2005, drugo pa leta 2006, takrat, ko je podelitve nazivov najlepše v državi še spremljala vsa Slovenija. In kje sta danes? V tujini in v blaženem stanju. V 2019 bosta zibali Sanja Grohar in Iris Mulej!

Za Sanjo Grohar je res čarobno leto, saj sta z Matejem Kovičem poleti stopila pred oltar, prav na poroki pa sta gostom naznanila tudi, da bosta januarja zibala. Par sicer živi v Londonu, kjer sta si uredila dom, kamor bosta ob skoku v 2019 pozdravila tudi sinka!

Te dni pa je veselo novico delila tudi Iris Mulej. Mamica dvoletne Isabelle z zaročencem Amirjem Barčićem že nekaj časa živi v Budvi, družinica pa se bo še za enega člana povečala spomladi. Par se je sicer zaročil letos poleti – kot predčasno rojstnodnevno darilo za njen 37. rojstni dan! Čestitamo obema družinicama!

Avtor: M. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: Ta slovenka je uspela s pisanjem bloga za starše in ustanovila Mami blogerke ALI Izpoved slovenske mamice: veganstvo, nosečnost in tabuji


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte