Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

"Zaljubim se v človeka, ne v spol" (11 slavnih, ki jih privlačijo tako moški kot ženske)

Da ljubezen ne pozna meja in ne predsodkov, so s svojimi izjavami dokazali slavni, ki jih privlačita oba spola.

14.5.2019 ob 3:53

rita_ora_rdeca_micna.jpg

Biseksualnost ni sramota. So ljudje, ki se lahko zaljubijo v moškega ali v žensko in s tem dokazujejo, da ljubezen ne pozna meja. Tudi med svetovnimi estradniki je kar nekaj takšnih in nekateri od njih so o tem odkrito spregovorili. Njihove izpovedi so zbrali na portalu Womans Health

Bella Thorne

Igralka je leta 2016 na Twitterju z da odgovorila na vprašanje oboževalke, ali je biseksualna. Od tedaj je na družabnih omrežjih večkrat odkrito spregovorila o tej temi in podala nasvet, kako svojo spolno usmerjenost predočiti prijateljem in družini:

"Odkrito in naravnost. Ne morete se večno skrivati in hkrati biti srečni. Bodite močni in zvesti sebi."

bella_throne_micna.jpg

Paris Jackson

Julija lanskega leta je hči pokojnega Michaela Jacksona povedala, da sebe ne označuje kot biseksualko, kajti pripada skupnosti LGBTQ (lesbian, gay, bisexual and transgender ).

"Da mi srce lahko ukrade ženska sem javno povedala, ko sem bila stara 14 let, čeprav sem bila v punco prvič zaljubljena pri osmih. Obstaja veliko fotografij, na katerih poljubljam dekle. Ne vem, zakaj je to še vedno novica."

Halsey

"Sem mlada, biseksualna ženska in veliko mojega časa ter energije sem porabila, da sem prijatelje ter družino prepričala, da ne gre zgolj za fazo, ki me bo minila. Ne gre za zmedenost in to se ne bo spremenilo. Tega, kakšnega spola bo nekdo, v katerega se bom zaljubila, pač ne morem nadzorovati," je v videoposnetku za glasbene nagrade GLAAD razložila leta 2018.

hasley_micna.jpg

Michelle Rodriguez

Zveznica filma Fast and Furious brez zadrege in sramu priznava, da ji srce lahko ukrade moški ali ženska:

"Takšna pač sem. Zaljubim se lahko v vsakogar, ne glede na spol. In odločam se, kot me je volja," je razkrila za Entertainment Weekly in dodala: "Preveč sem radovedna, da ne bi preizkušala, kadar lahko. Moški so tako zanimivi in skrivnostni. Dekleta prav tako."

michelle_rodriguez_micna.jpg

Lucas Hedges

Potem, ko je igral v filmu Boy Erased, ki se dotika zavračanja homoseksualne usmerjenosti v primarni družini je začutil, da mora jasno spregovoriti o svoji spolni usmerjenosti.

"Odkril sem, da nisem povsem hetero in ne homoseksualno usmerjen in da sebe lahko označim kot biseksualca," je pojasnil za Vulture.

"Vselej sem imel tesne moške prijatelje in čeprav me privlačijo ženske, kemijo lahko občutim tudi v moški družbi."

lucas_hedges_micna.jpg

Kristen Stewart

Čeprav se je večkrat trudila osnovati razmerje z moškim, je na določeni točki vendarle dojela, da jo privlačijo tudi ženske.

"Ko sem to pri sebi razčistila in odkrito spregovorila o tej temi, se je moje življenje spremenilo na boljše in sem veliko srečnejša," je povedala v enem od pogovorov za Elle.

kristen_steward_micna.jpg

Drew Barrymore

Igralka je v intervjuju za Contact leta 2003 brez dlake na jeziku pojasnila: "Me ženske privlačijo? Me. Vedno sem nase gledala kot na biseksualko. Obožujem žensko telo. Mislim, da je seks med dvema ženskama prav tako čudovit, kot med moškim in žensko. Ljubiti se z žensko je kot raziskovati sebe, čeprav gre za telo nekoga drugega."

drew_barrymore_micna.jpg

Cynthia Nixon

Zvezdnica serije Sex v Mestu je leta 2012 za Daily Beast povedala: "V smislu spolne usmerjenosti se nisem spremenila. Vse življenje sem bila z moškimi, a ko sem se zaljubila v žensko, se mi to ni zdelo nič nenavadnega. Sem pač ženska, ki lahko ljubi drugo žensko."

cynthia_nixon_micna.jpg

Kesha

Leta 2013 je izjavila za Seventeen: "Ne ljubim samo moških. Ljubim ljudi. Ne gre za spol. Gre za pristno povezavo z osebo, s katero si."

kesha_micna.jpg

Megan Fox

V intervjuju za Esquire je leta 2011 povedala takole: "Mislim, da se vsi rodimo biseksualni, a kasneje v življenju večina sprejema odločitve, ki sovpadajo z družbenimi pričakovanji. V to, da sem biseksualna sploh ne dvomim in nikoli nisem."

meghan_fox_micna.jpg

Rita Ora

Pevka in igralka je o svoji spolni usmerjenosti odkrito spregovorila potem, ko je bil njen sigel Girls deležen ostrih kritik, češ, da propagira biseksualnost. Tedaj je zapisala na svojem Twitterju:

"Pesem je napisana z namenom predstaviti resnico ter na odkrit ter pošten način spregovoriti o mojem življenju in o mojih izkušnjah. Imela sem zveze z moškimi in ženskami. To je pač moja osebna pot, katere nima nihče pravice obsojati."

rita_ora_micna.jpg

Priporočamo tudi: Šopek pogumnih: devet zvezdnic brez makeupa Ali pa: Res grde navade svetovnih zvezdnikov

Preberite še: Zvezdniki o razhodih, ki so jim zlomili srce

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte