Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zabavne ideje, kako 1. aprila ljudi potegniti za nos

Dan šaljivcev, ki ga praznujemo na 1. aprila, je odlična priložnost, da nasmejite svoje bližnje. Bodite izvirni!

30.3.2018 ob 8:50

prvi_april_ThinkstockPhotos-485885486.jpg

Prvi april je dan, ko si damo duška s šalami na tuj račun. Letos naj bodo izvirne, pazite pa, da ne prestopite meje okusnega. Letos prav na ta dan praznujemo tudi veliko noč in ker nas bo ta konec tedna večina preživela prav v družinskem krogu ali s prijatelji, bo smeha še več.

Grozdje namesto čokoladnih jajčk

Za začetek lahko pojeste čokoladna jajčka, v prazne ovitke pa zavijete grozdje in opazujete razočarane poglede tistih, ki so si zaželeli čokolade.

Oprostite, ker sem vam razbil/-a avto! 

Na nekaj listkov napišite opravičilo: "Oprostite, ker sem vam razbil/-a avto!" In ga zataknite za brisalce avtomobilov neznancev. Če imate čas, jih opazujte, kako po prebranem sporočilu hodijo okoli avta in iščejo odrgnine. 

Kdo se boji pajkov?

Fobije pred pajki so eden precej razširjenih strahov, ki se navadno konča s kriki, tekom in skakanjem. Majhnega pajka s črnim flomastrom narišite na straniščni papir in čakajte na krike iz kopalnice, ki jim bo – najverjetneje – sledil smeh ali plaz kletvic.

A post shared by Ben Arnold (@benparnold) on

Rdeče mleko?! 

V karton z mlekom kapnite nekaj kapljic barvila za živila – rdeča, modra ali zelena in opazujte začudene obraze pri zajtrku.

Ponarejeni piškoti 

Postrgajte polnilo iz vaših najljubših piškotov in ga nadomestite s čim precej manj slastnim, na primer z majonezo ali zobno pasto. Piškote prijazno ponudite svojim žrtvam in opazujte odzive.

A post shared by @jokes_quotes_pranks_etc on

Napad na tehnologijo 

Če je v družini kdo, ki namesto kakovostnega druženja raje bolšči v računalnik, tablico, telefon in druge tehnološke motilce, ga boste zagotovo najbolje ukanili tako, da se spravite nanje. Potrebujete prozorno folijo za živila in lepilo, kot je mekol. Lepilo polijte po foliji in počakajte, da se posuši. Ko se strdi, ga odlepite od folije in postavite na poljubno elektroniko. Posušena packa lepila bo videti kot polita tekočina, za katero vemo, da je usodna za elektronske naprave in opazujte reakcijo.

Trik z računalniško miško

Tiste, ki pri računalniku uporabljajo ročno miško, boste razjezili, če prek senzorja, ki se nahaja na njenem spodnjem delu, nalepite kos papirja, zaradi česar miška ne bo delovala. Za večji učinek na papirju pustite kakšno smešno sporočilo za vašo žrtev, ko končno ugotovi, v čem je težava.

A post shared by @jokes_quotes_pranks_etc on

Govorite kitajsko? 

Če zgornji triki ne zaležejo, si sposodite telefon, na primer z izgovorom, da preverite, kako dober fotoaparta ima vaša žrtev in na skrivaj spremenite jezik v kitajščino.

Želimo vam veliko smeha in zabave!

Avtor: F. M.

Foto: Instagram, Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte