Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Valentinovo za samske ali kako preživeti februarski torek

Medtem ko zaljubljenci in večni romantiki današnjemu torku pripisujejo poseben pomen, pa to še ne pomeni, da je torek siv tudi za vse samske. Naj bo sončen!

14.2.2017 ob 8:40

shutterstock_246509023-min.jpg

Valentinovo je eden tistih praznikov, ki se ga nekoliko manj veselijo tisti, ki trenutno niso vezani. A nikjer ne piše, da na ta praznik razvajamo le svoje partnerje. Lahko ga bojkotirate in se pretvarjate, da je torek le torek, a glede na poplavo dekoracij in srčkov povsod okoli nas, si raje ne zatiskajte oči. Naredite si valentinovo po svoje! 

Ljubke pozornosti in tople misli namreč lahko namenite tudi svojim prijateljem, staršem ali sosedom in najboljši del – kar samim sebi! Kako torej preživeti februarski torek?

shutterstock_433243864-min.jpg

Zabava, kjer "plus ena" ni dobrodošla

Organiziranje zabav je z leti, ko ima vedno več prijateljev tudi svoje partnerje, postalo precej večji zalogaj. Seznam gostov se zaradi "plus enk" kar naenkrat podvoji. Organizirajte zabavo za tiste, ki seznam povečajo samo za eno številko. Zberite samske prijatelje, skuhajte večerjo, odprite buteljko vina, delite si komplimente in se spomnite, zakaj je samski stan lahko eno čudovitih obdobij.

Obdarujte se!

Pravzaprav je prednost samskega stanu na valentinovo vidna tudi na bančnem računu. In glede na to, da ste prihranili pri darilih, lahko tega namenite kar sami sebi. Ena od prednosti kupovanja svojih daril je zagotovo ta, da vam bo darilo zagotovo všeč in se vam ne bo treba pretvarjati, da ste navdušeni nad nečem, kar morda ni najbolj po vašem okusu. Tudi če bo to le šopek rož.

Naredite načrt za divje solo potovanje

Če se že nekaj časa spogledujete z idejo, da bi na dopust skočili sami, naj bo to dan, ko rezervirate svojo letalsko karto. No, lahko je tudi avtobusna, bistveno je, da se nekam premaknete.

shutterstock_535946224-min.jpg

Na stand-up!

Obisk kina v solo zasedbi morda ni najboljša izbira, če bo na vaši levi cmokal en in na desni drug par, ki se ni spomnil boljše ideje za valentinov zmenek. Namesto v kino se lahko odpravite na stand-up, večer komedije in smeha. Namig: v Ljubljani v klubu 10-KA vsak torek poteka Večer novega, večer, kjer se predstavijo novi komedijantje. Pivo je vključeno v ceno, smeh zagotovljen. Tudi na današnji valentinov torek.

Pripravite si kopel

Pripravite si domačo kopel, privijte glasbo, ki vam vliva samozavest in se razvajajte. Če se vam to ne zdi dovolj ekstravagantno, skočite v najbližji spa center in pustite, da vas razvajajo drugi.

Na razvajanje k babici

Če imate v družini kakšno babico ali teto, ki peče najboljše piškote, naredi nadnaravno okusen kakav in ima najbolj nore zgodbe, je čas za obisk.

Pasja ljubezen

Če ste si že od nekdaj želeli psa, samski stan pa le še potrjuje vaše prebliske, da je štirinožni prijatelj dobra ideja, ustavite konje. Ni treba, da na valentinovo v navalu čustev kupite psa, lahko pa se z njimi le družite. Najboljši prijateljici, ki bo valentinovo preživela v kinu s fantom, prijazno ponudite, da boste varuška njunemu psu, ali pa popoldne preživite v pasjem zavetišču. V večini njih namreč lahko kot obiskovalec dan preživite s tamkajšnjimi živalmi, ki jih peljete na sprehod, počešete in na kakršenkoli način že pokažete malo ljubezni. Verjemite, da jo boste dobili nazaj!

Avtor: F. M.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

To je razlog, da si po rekreaciji želite seksa

Osem najboljših položajev za hitri seks

Pet nasvetov, ki vajino zvezo varujejo pred razhodom

ne spreglejte