Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To soboto v ljubljanskem ZOO praznuje zebra Črtica

Svoj prvi rojstni dan praznuje zebra Črtica.

24.8.2017 ob 6:05

zoo_zebra_naslovna.jpg

V Živalskem vrtu Ljubljana bo to soboto še posebej zabavno, saj svoj prvi rojstni dan praznuje zebra Črtica. »S praznovanjem 1. rojstnega dne zebre Črtice v Živalskem vrtu Ljubljana nadaljujemo niz najbolj 'divjih' rojstnodnevnih zabav v mestu, ki so kot letošnja novost namenjene obeležitvi rojstnih dni najbolj karizmatičnih živali v ZOO Ljubljana. Generalni pokrovitelj novega programa je NLB Vita, ki je podprla dejavnost popestritev bivanja v ZOO Ljubljana in vsaki od živali slavljenk že zagotovila didaktično rojstnodnevno darilo,« sporočajo v ljubljanskem ZOO.

Pri slavljenki bo veselo in razigrano ves dan, najbolj pa med 16. in 18. uro, ko bodo torte deležni tako zebra, kot tudi otroci. Zebri bodo torto pripravili otroci, otrokom pa slaščičarna Zebra patisseries.

Poleg sladkanja pa se bodo otroci naučili veliko novega o zebrah, zanimivostih o vzorcih, si črno belo poslikali obraz in spoznali črno bele optične iluzije.

Razmišljali bodo tudi o varnosti – ne samo na zebrah, ampak tudi pri kolesarjenju, v vodi in na smučanju, spoznali pa bodo tudi kako poskrbijo za varnost v živalskem vrtu. Kot vedno bom poskrbeli tudi za ostale živali in izdelali viseče mreže za gibone, kuhali za opice in papige, izdelali poslikavo Avstralije, hodili po vrvi, skakali v vrečah, posladkali pa se bomo tudi s palačinkami…Skratka, veselo bo!

V Živalski vrt lahko otroci letos poleg igrač prinesejo tudi knjige ter opremo in igrače za živali, ki jih ne potrebujejo več in jih zamenjajo ali pa jih podarijo. Otroci iz socialno ogroženih družin jih bodo veseli.

Program prazničnega dneva si lahko ogledate tukaj.


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte