Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden z Luno: 5. - 11. marec

Astrološke novice

5.3.2018 ob 5:50

luna_micna_ThinkstockPhotos-186319541.jpg

Ponedeljek, 5. 3. - Luna bo v praznem teku do 14.24, ko bo vstopila v škorpijona. To pomeni, da se nič bistvenega ne more zgoditi kljub trudu, ničesar ne morete do konca urediti, zato je dobro s pomembnejšimi zadevami počakati do popoldneva. Priporočam, da se lotite dela, četudi zvečer. Ne boste dobro spali, če nečesa ne dokončate ali uredite – Luna gre proti sekstilu s Saturnom.

Torek, 6. 3. - Luna v škorpijonu bo v trigonu z Neptunom in Soncem. Veliko energije bomo imeli za razrešitev težav. Čeprav nam bo Neptun jemal voljo in pogum, nam bo po drugi strani omogočal intuitivne prebliske, čutili bomo, s kom se moramo pogovoriti. Če boste imeli občutek, da nekdo razmišlja o vas, se ne boste motili. Takšna je narava Neptuna – ko je v bližini Sonca in povezan z Luno, izostri intuicijo in telepatijo. Merkur bo vstopil v ovna, naše misli in besede bodo dobile konkretne možnosti, da naletijo na prava ušesa.

Sreda, 7. 3. - Luna bo dopoldne v konjunkciji z Jupitrom. To je dober aspekt, ki prinaša zaupanje, saj stvari končno tečejo v pravo smer. Narobe bi bilo misliti, da se nič ne premakne, kot bi si želeli, saj je danes dan, ki bo odprl nova obzorja, in stvari se bodo kar same odvijale, s pravimi ljudmi se boste srečali v pravem trenutku. Popoldne bo Luna v praznem teku, do večera, ko bo vstopila optimističnega strelca.

Četrtek, 8. 3. - Luna v strelcu bo potovala proti kvadratu z Neptunom. Aspekt jasno pove, da ne smemo imeti prevelikih pričakovanj, kajti še tako velik optimizem lahko hitro zvodeni v soočenju z Neptunom, ki ni planet akcije, ampak polje brezmejnosti. Ko se soočimo s to energijo, je nenavadno, če bi nam uspelo ohraniti osredotočenost. Običajno ob takih aspektih pozabimo, kaj smo sploh hoteli.

Petek, 9. 3., zadnji lunin krajec, ob 12.19 - Luna bo dosegla kvadrat s Soncem, torej bo zadnji lunin krajec. Jupiter se obrača v retrogradno gibanje. Ob zadnjem krajcu je neka dejavnost uspešno zaključena. Če ni tako, nam bo ostalo do mlaja bolj malo energije, da bi stvari dokončali. Verjetno se ukvarjate s pomanjkanjem časa, saj se vse stvari odvijajo počasneje, kot bi si želeli. Priporočam, da se sproščate z gibanjem v naravi in pozabite na nesmiselne obveznosti.

Sobota, 10. 3. - Luna bo okoli 11. ure vstopila v kozoroga, kjer bo v kvadratu z Venero, prej bo v praznem teku. Aspekt je dobro izkoristiti za pospravljanje in čiščenje. Reciklirajte, očistite prostore, odstranite stare energije. Energija je primerna za gibanje v naravi. Naredite si lep dan, zimsko obdobje se poslavlja.

Nedelja, 11. 3. - Danes bo Merkur v kvadratu s Saturnom, Mars pa v trigonu z Uranom. Čiščenje in zračenje prostorov se bosta nadaljevali. Ker bo zapihal svež veter, vam bo gibanje na svežem zraku prineslo še več koristi od pospravljanja.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte