Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden z Luno (19. - 25. marec): Konec tedna bo neugoden

Zvezdne novice.

19.3.2018 ob 10:10

luna_ThinkstockPhotos-186315165.jpg

Ponedeljek, 19. 3. Luna v ovnu je začela novo rast, dopoldne bo v kvadratu s Plutonom, zvečer bo dosegla Uran. Planeti so čudovito povezani za prebujanje sokov telesa in rastlin. Dopoldanski čas bo še hladen in oblačen, popoldne se bo vreme spremenilo, dan bo prinesel pozitivno energijo za spremembe. Dogovorite se vse za prihodnje projekte. Merkur se bo obrnil v retrogradno gibanje 23. 3., zato bo današnji dan izjemno pomemben za dogovore.

Torek, 20. 3., Sonce vstopi v ovna. Luna bo v ovnu, čudovit dan bo, dan enakonočja, pomembna energija bo za konkretizacijo dogovorov in organizacijo idej. Merkur in Venera sta v konjunkciji, Luna v trigonu s Saturnom. Vse, česar se boste lotili, bo dobro uspelo. Vladala bo pozitivna energija. Ob 17. uri bo Sonce prestopilo iz rib v ovna in začel se bo nov astrološki ciklus. Dan predstavlja praznik, ko se vaše ideje in nameni za prihodnost dotaknejo tal in začnejo rasti.

Sreda, 21. 3. Luna v biku bo v trigonu s Plutonom. Do 15. ure se bodo pomembne stvari zgodile na najboljši način. Vesolje vam bo v oporo, primeren dan bo za pomembne korake. Bodite kar se da osredotočeni, pretočni, v pozitivni energiji, kajti danes sejete semena lastne prihodnosti. Popoldne bo Luna v opoziciji z Jupitrom, večer ne bo imel več prave energije, bolj modro je izbrati nedelovanje.

Četrtek, 22. 3. Luna bo vstopila v dvojčke, dopoldne bo v sekstilu s Soncem. Dan ima sicer dober energijski naboj, ni pa primeren za komunikacijo in organizacijo, saj se Merkur na nebu navidezno ustavlja in povzroča motnje v komunikaciji in napačno razumevanje. Energija dneva vam bo vseeno pomagala dokončati vse zadeve.

Petek, 23. 3. Luna v dvojčkih bo v sekstilu z retrogradnim Merkurjem, danes se bodo vse stvari obrnile, videli jih bomo drugače. Čas bo primeren, da začnemo urejati stvari za nazaj in žanjemo plodove preteklih dogodkov. Od danes naprej obdobje ni več primerno za akcijo. Popoldne bo Luna v sekstilu z Venero, dan bo primeren za druženje.

Sobota, 24. 3., prvi Lunin krajec. Luna bo vstopila v raka, v kvadratu bo s Soncem. Danes je prvi Lunin krajec. Venera bo v kvadratu s Plutonom. Čaka nas dinamičen dan, precej neugodne energije bodo v zraku, kajti tudi Sonce prihaja v kvadrat z Marsom, Luna pa v opozicijo z njim. Aspekti kažejo na močno deževje, ki predstavlja očiščenje in začetek nečesa novega, kajti vse pretekle izkušnje se bodo povezale v znanje.

Nedelja, 25. 3. Luna v raku bo v težkih aspektih, vremensko neugoden dan bo. Luna bo v kvadratu z retrogradnim Merkurjem, dan ni primeren za dogovore, ampak za druženje in srečne trenutke v ožjem krogu. Bodite v družbi prijateljev in dobro jejte.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte