Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden z Luno: 12. - 18. marec

Zvezdne novice.

12.3.2018 ob 10:00

astrologija_ThinkstockPhotos-655403990.jpg

Ponedeljek, 12. 3. - Luna bo v kozorogu, dopoldne v sekstilu z Jupitrom in popoldne v kvadratu z Uranom. Današnjo energijo izkoristite, saj je naklonjena za vse vrste dela in druženja, imate veliko podporo Jupitra v tem, da izrazite svoj resnični jaz in resnične talente ter greste prek svojih omejitev. Kvadrat z Uranom bo prinašal več dinamične energije, aspekt vas uči, kdaj je treba odnehati in se sprostiti. Zvečer bo Luna vstopila v vodnarja.

Torek, 13. 3. - Luna bo v vodnarju, v lepem aspektu z Venero, Venera pa v kvadratu s Saturnom. Bodite to, kar ste, cenite svoje barve, različnost, drugačnost, izražajte se in bodite, kar si želite biti. Vaše želje bodo trčile ob neodobravanje, a pomembno je, da se zavedate, da bo vaš trenutek vseeno prišel. Zdaj namreč nagaja kvadratni aspekt s Saturnom. Popoldne ali zvečer bo Sonce v trigonu z Jupitrom in boste lahko preživeli čudovit čas v družbi.

Sreda, 14. 3. - Luna v vodnarju bo v kvadratu z Jupitrom. Luna je tik pred mlajem. Sicer bomo še vedno izpolnjeni z optimizmom, vendar nas bo kvadratni aspekt Lune opomnil, da danes ne bomo imeli sreče. Jupiter vas bo predvsem v pomladanskem času učil, da umirite svoj tempo, to boste že danes lahko spoznali.

Četrtek, 15. 3. - Luna v vodnarju bo zgodaj zjutraj naredila sekstil z Marsom, imeli bomo nekoliko več volje, da storimo, kar smo se namenili. Vendar nam bo verjetno vreme prekrižalo načrte, Luna bo vstopila v ribi, lahko bo odpadla neka prireditev ali dogovor, skratka, dan ne bo potekal po pričakovanjih. Spremeniti boste morali načrte.

Petek, 16. 3. - Luna v ribah bo v konjunkciji z Neptunom. Zanimiva energija bo, poudarjala bo moč naše intuicije, krepila bo samozavest, bolj družabni bomo, zanimiv dan bo in večer za prijetno druženje. Luno v konjunkciji z Neptunom spremlja navdih, aspekt odpira globine naših čustev. Noč pred mlajem z Luno v ribah je kot nalašč za ogled filma.

Sobota, 17. 3., mlaj ob 14.11 - Danes se bosta Luna in Sonce srečala v ribah, mlaj bo zelo umirjen in res bomo čutili, da se astrološko leto izteka. Od enakonočja nas torej ločijo le še trije dnevi, čim več časa uporabite za družinsko življenje, počitek. Energija je primerna za mistična potovanja in pohode, raziskovanja, imejte se lepo! Zvečer bo Luna vstopila v ovna in naredila kvadrat z Marsom, kar bo spodbujalo nestrpnost in nemir.

Nedelja, 18. 3. - Luna v ovnu bo dopoldne v kvadratu s Saturnom, kar pomeni, da bodo energije neugodne za cestni promet ali šport. Bodite previdni, pred športnimi aktivnostmi se dobro ogrejte. Ker bodo konfliktne energije, se usmerite v ustvarjalnost. Popoldne bodo v zraku komunikativne energije, uživali boste v druženju.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte