Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden z Luno: 12. - 18. februar

Astro novice.

12.2.2018 ob 10:30

luna_astro_micna_ThinkstockPhotos.jpg

Ponedeljek, 12. 2. Luna v kozorogu bo v konjunkciji s Plutonom. Zbrani bomo, a imeli hkrati žal občutek prisile, nekaj nas bo časovno preganjalo ali stiskalo, počutili se bomo nemočne. Toda če se nam bo uspelo osredotočiti na svoje naloge, bomo vse uspešno opravili. Pomemben dan bo in lahko nam prinese dragoceno spoznanje kot vedno, ko se Luna dotakne Plutona.

Torek, 13. 2. Luna bo v praznem teku do 16. ure, ko bo vstopila v vodnarja. Merkur bo v kvadratu z Jupitrom, kar bomo čutili ves dan. To so dinamične energije, stresne, lahko pomenijo potovanje, veliko pogovarjanja, dogovarjanja in urejanja pravnih zadev, tudi nakupovanje, ki ga za ta dan odsvetujem, saj ne bi porodilo želenih sadov. Smo dva dneva pred mlajem, zato z akcijo počakajte do 15., ko prihajajo nove ideje.

Sreda, 14. 2. Luna bo v vodnarju in Sonce v sekstilu z Uranom. Dan pred mlajem bo zelo lep, prinašal bo nove ideje in zanimiva srečanja. Dan bo prinašal odprte možnosti za izjemno pomembna srečanja, dogovore ali predstavitve. Jutri se začenja nova Lunina rast – ideje, ki bodo danes z nami, se bodo obdržale.

Četrtek, 15. 2., mrk ob 22.05 Luna v vodnarju bo zvečer dosegla Sonce, na 27. stopinji vodnarja bo mrk. Ob njem bosta Luna in Merkur v sekstilu z Uranom in Luna v konjunkciji z Merkurjem. Neponovljiva energija bo, bodite odprti za vse novo. Pomembna srečanja, ideje, vizije in dogovori za nove korake, projekte ali nove smeri v karieri. Vse, kar se boste dogovorili, bo ustvarilo dobre temelje za prihodnost.

Petek, 16. 2. Dan po mlaju in lep aspekt, Venera v sekstilu s Saturnom. Luna bo v ribah, aspekti so še naprej ugodni in vas podpirajo. Če ste se včeraj začeli dogovarjati, bodo danes stvari postale konkretne, vaše ideje bodo dobile časovni okvir, Luna bo v sekstilu s Saturnom in v konjunkciji z Venero. Vse poti so odprte, najbolj pa so odprta vrata v svet ljubezni.

Sobota, 17. 2. Luna bo v ribah in Mars v kvadratu z Neptunom. Merkur bo dosegel Sonce, aspekt kazimi bo na 29. stopinji vodnarja. Dan bo izjemen, saj bo omogočal vpogled v tisto, v kar smo usmerjeni. Omogočal bo razsvetljenje, če se posvečamo meditaciji. Dan prinaša usklajenost z drugimi in vesoljem.

Nedelja, 18. 2., Sonce vstopi v ribi Danes bo Luna vstopila v ovna in Sonce v znamenje rib. Končno se začenja novo obdobje, vse energije se bodo povezovale, življenje vas bo seznanilo z novimi ljudmi, lahko se oblikujejo nova prijateljstva, dosegli boste celovitost in dobro počutje. Dan bo imel dober energijski naboj, posvečajte se drugim, še najbolj ljudem, ki jih imate radi. Začenja se odlično obdobje Lunine rasti v mesecu rib.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S

Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

Obstajata dve vrsti moškega orgazma. Ju poznate?

ne spreglejte