Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden v zvezdah: 24. februar - 2. marec

Zvezdne novice.

24.2.2018 ob 5:55

Zemlja_slika.jpg

Teden, ki je pred nami, prinaša dobre in rastoče energije, predvsem na čustveni ravni bomo dobro povezani in se bomo dopolnjevali. Vse stvari so v energiji povezovanja in primerno obdobje je za nove projekte. Spoznavali bomo nove ljudi in ustvarjali nova prijateljstva. Do ščipa je v zraku rastoča energija, pomembno je, da ste v vsem tem obdobju odprti za vse novosti in se ne poskušate zmesti z nepomembnimi stvarmi, kajti dogajale se bodo izjemno pomembne povezave, odpirale se bodo nove poti in se pojavljale nove možnosti. Prepustite se klicu življenja. Odlične energije tega tedna se predvsem izražajo s sekstilom Venere in Merkurja s Plutonom, ta nas povezuje z ljudmi, ki prinašajo pomembne manjkajoče delčke sestavljanke v mozaiku našega dela ali življenjske poti. To so pomembna srečanja, ki lahko opredelijo našo nadaljnjo pot. Ker se aspekti dovršijo v znamenju rib, gre pri tem za zlitje vseh energij v celoto. Ribe so namreč zaključek ali združitev celotnega astrološkega leta, s ščipom, ki bo konec tedna na 11. stopinji rib, na osi ribi–devica, bomo že z eno nogo vstopili k pomladnemu enakonočju in začetku ovna.

Energije se bodo od ščipa do enakonočja krepile in manifestirale, vse, kar bomo v tem tednu začeli, se bo v prihodnjih dveh tednih postopoma udejanjilo. Vreme bo v času okoli ščipa hladno, kar bo dobra popotnica zimskim počitnicam.

Na družbeni ravni se bodo v nasprotju s prejšnjimi tedni v tem obdobju odvijali boljši dogodki, končno se bo začel kazati napredek, tudi na bolj konservativnih področjih. Ščip bo 2. marca, Sonce na 11. stopinji rib se bo približevalo Neptunu, vladarju rib, kar bo krepilo intuicijo in sodelovanje ter povezovanje. Merkur v ribah bo v času ščipa v konjunkciji z Venero, skupaj pa bosta v trigonu z Jupitrom, kar bo prinašalo posebno moč komunikaciji, poudarjalo bo lepoto in žensko očarljivost, pripadnicam nežnega spola bo ta ščip prinesel prebujanje na področju ljubezni in zelo dobro počutje.

Na družbeni ravni se bodo stvari precej izboljšale, edina neprijetnost v času ščipa je ogroženost okolja s strupenimi izpusti, zato svetujem, da ste v osebnem življenju čim bolj ekološko ozaveščeni in se obnašate trajnostno v vseh vidikih življenja.

Teden do ščipa je optimalen za začetek vseh novih projektov in dejavnosti, primeren je za podpisovanje pogodb, zaposlovanje in predvsem za ustvarjanje novih poslovnih povezav.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

Obstajata dve vrsti moškega orgazma. Ju poznate?

ne spreglejte