Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden v zvezdah: 17. - 23. februar

Zvezdne novice

17.2.2018 ob 6:00

zvezde_un_micna.jpg

Luna je v rastoči fazi, bližamo se prvemu Luninemu krajcu, ki bo v petek. Jutri bo Sonce vstopilo v znamenje rib, danes pa je Merkur v konjunkciji s Soncem, temu pravimo aspekt kazimi, ki bo naše ideje in misli prežel z zavestjo Sonca in nam odpiral vpogled v osebno celovitost. Z ribami se namreč zaključuje letošnji ciklus zodiakalnih znamenj, ribe predstavljajo zlitje vseh energij v enost, ker so vse to tlakovali zanimivi aspekti preteklega tedna in je kot uvod prehod Sonca iz znamenja vodnarja v ribi pospremila še Merkurjeva konjunkcija, bomo dobili priložnost razumeti svoje življenje, svojo pot, vse dogodke, ki so se zvrstili v zadnjem času, in osebe, ki smo jih spoznali. Vse to bo dobilo širši smisel in se povezalo v smiselno celoto.

Prav zato je vsako letno obdobje rib zaznamovano z energijsko težavnim februarjem, ki pa je vendarle tudi zelo koristno obdobje, prav zato, ker nam pomaga integrirati celoten letni ciklus in razumeti, kaj smo se naučili in kaj smo pravzaprav v zadnjem letu naredili. Na fizični ravni to predstavlja bilančno obdobje, vendar v osnovi zodiakalna znamenja vplivajo na našo čustveno in duhovno raven bivanja, zato se posvetite sebi, se poglobite vase, da se v stvareh, na katere še ne znate najti pravega odgovora, izboljšate vsaj toliko, da dojamete širši smisel dogajanja.

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so notranje široki in globoki, predstavljajo zbiralnik vseh čustev tega sveta, širok ocean, v katerega se izlivajo vse vode. Zaradi izjemne globine, ki odlikuje ribe, so drugim znamenjem zodiaka težko razumljive, imajo močno in poudarjeno intuicijo, so senzibilne, vendar zaradi tega mnogokrat preobčutljive, stvari jih hitro prizadenejo in zlahka se počutijo krive.


V sredo bo Venera dosegla Neptun v ribah, Neptun je višja oktava Venere, Venera ima svojo višino v ribah, Neptun pa svoj dom, kar bo energijo rib še poudarilo. Dobro obdobje je, da se posvečate umetnosti, lepoti, petju, risanju, filozofiji, poglabljanju. Dnevi prinašajo res zanimive energije in vredno jim je posvetiti pozornost in dragoceni čas. Neptun je tako ali tako brezmejen in brez pravil, podobno kakor Uran, posvečen brezmejni svobodi.

Pri nas bo morska meja še vedno burila duhove, kot bi se otroci dogovarjali o nečem, o čemer se niso sposobni dogovoriti. V družbenem okolju nam namreč vstop Venere v znamenje rib in srečanje z Neptunom ne koristi ravno najbolj. Takoj po prvem Luninem krajcu se bo Neptunu približal tudi Merkur, zato bo kaos še večji.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

Obstajata dve vrsti moškega orgazma. Ju poznate?

ne spreglejte