Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden v zvezdah: 11. - 17. februar

Zvezdne novice

11.2.2018 ob 7:00

zvezde_ThinkstockPhotos-495274791.jpg

Luna bo v padajoči fazi do 15. februarja, ko bo Sončni mrk na 27. stopinji znamenja vodnarja. Luna bo v času mrka v apogeju, v največji oddaljenosti od Zemlje, zato bo njen vpliv nekoliko manjši. V času padajoče lune imamo še dva kvadratna aspekta, med Soncem in Jupitrom ter Merkurjem in Jupitrom.

Med padajočo luno ni dobro sprejemati večjih finančnih ali poslovnih potez, poskušajte se izogniti tudi pretiranemu zapravljanju. Še vedno smo v vodnarjevem mesecu, zato bodo dnevi okoli Sončnega mrka idealni za poglabljanje vase. Dinamične energije, ki bodo vladale v dneh pred mlajem, nam bodo spodbudile veliko novih smeri razmišljanja, odpirale nam bodo zanimiv pogled na stvari, videli jih bomo z drugačnega zornega kota, porajale se bodo popolnoma nove smernice v življenju, tudi na področju kariere.

Čeprav mlaj ne bo imel močnejšega vpliva pri nas, je obdobje idealno, da se ukoreninimo na nov način in začnemo delati korake v novi smeri. Energija se bo nenehno gradila in sestavljala prav do ščipa, ki nam bo dal nov zagon. Vsi koraki, ki jih delamo, se bodo v obdobju rastoče lune sestavljali v celovito in smiselno povezano zgodbo.

Če imamo sicer občutek, da je naše življenje sestavljeno iz posameznih segmentov, ki se ne povezujejo ali se celo izključujejo, se bodo začele vse energije do ščipa povezovati.

Navsezadnje vstopamo v zadnje znamenje zodiaka, ribi, ki predstavljajo zlitje vseh energij v eno. Spremembo bomo čutili že danes, ko bo Venera vstopila v znamenje rib.

Priporočam, da se začnete z mrkom intenzivneje posvečati meditaciji in da krepite notranji mir, saj se le takrat, ko je um miren, osvobojen vseh potreb in zahtev, začnejo dogajati notranje spremembe, vse se začne povezovati v enotnem polju. Aplikativni aspekt Marsa v kvadratu z Neptunom bo deloval že ob mrku in se po njem tudi krepil. To je aspekt, ki slabi imunski sistem in krepi nagnjenost k virozam. Po drugi strani prinaša dobre ideje in vizije glede prihodnosti ter vodi k dogovorom in preostalim aktivnostim, ki so povezane s prihodnjimi projekti.

Za krepitev imunskega sistema svetujem, da se od mrka do prvega krajca vsako jutro minuto sprehajate bosi zunaj, po mrzlih tleh, snegu ali mrzli travi. Tako boste krepili imunski sistem, idealno je, če je zunaj sneg. To nam narekuje aspekt Merkurja, ki je povezan z imunskim sistemom in v sekstilu z Uranom, ki je hladen planet. Merkur se približuje Soncu, prinašal bo nove ideje in usmeritve, ki bodo vse naše izkušnje sestavile v smiselno ribjo celoto.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S

Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil

Znaki, ki odkrivajo lažnivca

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

ne spreglejte