Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Sprehodite se po tropskem otoku v hangarju sredi Nemčije

Ste vedeli, da imajo Nemci tropske otoke z rajsko plažo, pravimi palmami in poletjem skozi vse leto?

23.8.2016 ob 7:10

2.jpg

V Nemčiji, 70 kilometrov južno od Berlina, stoji ogromen hangar, kjer najdete pravi tropski raj. Park Tropical Islands je eden največjih vodnih parkov na svetu, kjer je stalna temperatura zraka 28 stopinj Celzija skozi vse leto in kjer ne poznajo slabega vremena. V parku rastejo bananovci in tropske rože, plaže ob umetnem morju so peščene in bele, skozenj tečeta reka in slap, kjer plavajo ribe in želve in po parku letajo prave ptice, naletite pa lahko celo na pave.

Park sicer obratuje že od leta 2004, meri pa 66 tisoč kvadratnih metrov. Odprt je 24 ur na dan, 7 dni na teden, v njem pa dnevno lahko prenoči 6 tisoč ljudi.

1.jpg

Umetno ustvarjeni tropi sredi Nemčije

Ne, niste v deževnem gozdu, ampak pod kupolo. V parku lahko spite v bungalovih ali pa šotorite ob tabornem ognju na plaži, ne manjka pa niti aktivnosti kot so tobogani, skakalnice, gugalnice in druge animacije za mlade in malo starejše.

8.jpg

Proti vrhu kupole se lahko dvignete z balonom in si trope ogledate iz druge perspektive, park pa ima tudi savne, masaže, fitnes središče in še kaj bi se našlo. Kreme za sončenje ne potrebujete, prostor pa grejejo žarometi, od katerih menda prav tako nekoliko porjavite.

Avtor: Maja Fister

Foto: Tropical Islands

preberite tudi

Štiri pričakovanja, ki se jih morate otresti v prid dobrega razmerja

Tako pretiravanje s pornografijo uničuje ljubezensko življenje (in vaše možgane!)

8 erotičnih scenarijev, ki si jih ženske večinoma NE želimo!

ne spreglejte