Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Skrivni pomen profilne slike Meghan Markle in princa Harryja na Instagramu

Predstavitvena fotografija kraljevega para pove več, kot je vidno na prvi pogled.

9.4.2019 ob 3:50

meghan_harry_micna.jpg

Če vsaj malo spremljate dogajanja na družabnih omrežjih potem veste, da sta Meghan Markle in princ Harry prejšnji teden na Instagramu vse svoje oboževalce razveselila s čisto svojim uradnim profilom.

Profil z imenim sussexroyal je požel veliko zanimanja in zabeležil svojevrsten rekord. Je namreč prvi v zgodovini tega družabnega omrežja, ki je v prvem dnevu pridobil milijon sledilcev. Trenutno število teh znaša 4,3 milijone in še kar narašča.

Kot vsi navdušenici nad kraljevo družino dobro vedo, je na njegovi predstavitveni fotografiji monogram iz črk M in H, nad katerima je krona.

Po pisanju portala Pure wow je bil monogram oblikovan na njun poročni dan in kot so prepričani nekateri, znak razkriva veliko več, kot je videti na prvi pogled.

Črka, ki vam ob pogledu nanj naprej pade v oči namreč nakazuje, koga imate raje: očarljivo Meghan ali navihanega Harryja.

A zakaj nista bodoča starša sledila zgledu Williama in Kate ter na predstavitveni fotografiji uporabila svoje podobe?

Ker, kot sta zapisala v prvi objavi, ne gre zanju kot za človeka, temveč za tisto kar podpirata, za kar se zavzemata, za njune vrednote in za njun trud izboljšati svet.

Ne fotografija, naj zanju govori monogram in njuna dela, bi lahko rekli.

A brez skrbi, zagotovo bo na hitro rastočem profilu veliko fotografij Meghan in Harryja, ki jih nedvomno vsi oboževalci para težko pričakujejo.


Avtorica
: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Drzno odprto pismo Meghan Markle: "Smejala se boš, a med tvojimi nogami bo zgodba povsem drugačna." ali pa 14 z rojstvom povezanih kraljevih pravil, ki naj bi jih upoštevala Meghan in Harrya 

Priporočamo tudi: Horoskop: to otroku Meghan Markle in princa Harryja napovedujejo zvezde


oddajte komentar

preberite tudi

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

5 malenkosti, zaradi katerih propadajo zveze

ne spreglejte