Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Se Meghan Markle res že vrača?

Če se sprašujete, kdaj bomo znova lahko videli Meghan Markle naj namignemo: morda zelo kmalu.

1.6.2019 ob 3:52

meghan_markle_micna.jpg

Meghan Markle po rojstvu sina Archieja trenutno uživa na porodniškem dopustu. Kako dolgo bo ta trajal, sicer nihče natančno ne ve, a vsi njeni oboževalci bodo nedvomno veseli namigovanj, ki jih povzema Cosmopolitan in sicer, da se bo zelo verjetno prav kmalu znova pokazala v javnosti.

Bliža se namreč en največjih kraljevih dogodkov na Otoku, vojaška parada Trooping the Colours, ki se odvija v čast praznovanja uradnega rojstnega dne monarha in jo vsako leto priredijo prvo, drugo ali tretjo soboto v juniju.

Gre za tradicijo, ki jo je uvedel kralj Edvard III. Sam je rojstni dan praznoval novembra, a je uradno slovesnost zaradi lepšega vremena prestavil na poletje, zdaj pa mu sledijo vsi britanski monarhi in sedanja kraljica, ki je sicer rojena 21. aprila, ni izjema.

Med mimohodom vojaških čet in slavnostnim preletom letal se kraljeva družina zbere na balkonu Buckinghamske palače, od koder opazuje dogajanje na tleh in na nebu ter pozdravi svoje oboževalce. Lanskega leta je bila, mesec dni po poroki s princem Harryjem, med njimi tudi Meghan. In zdi, da se bo družini v javnosti po porodu znova pridružila na omenjenem dogodku, ki bo 8. junija letos.

kraljeva_druzina_micna.jpg

Drži, da kraljeva družina še ni uradno potrdila, da se bo Meghan udeležila slavja, a glede na to, da se je Kate Middleton lani le šest tednov po rojstvu sina Louisa pridružila na balkonu so namigovanja, da jo bo Meghan posnemala, vse glasnejša.

Louis je tedaj ostal doma in tudi Archieja po vsej verjetnosti na slavnem balkonu ne bo. Za drug nastop v javnosti je zanj vendarle še malo prezgodaj.

Najmlajšega pravnuka kraljice torej na letošnji paradi Trooping the Colour ne bo videti, po pa prvič na njej princ Louis. Njegov starejši brat princ George se je te prvič udeležil leta 2015, ko je bil star eno leto, prav toliko, kot leta 2016 na njej prvič prisotna princesa Charlotte.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: To so po horoskopu najvidnejši člani britanske kraljeve družine Ali pa: Kraljevsko pravilo, na katerega je Meghan Markle lahko požvižga

Preberite še: Kate Middleton pojasnla, kako je v resnici biti princesa


oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte