Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Princ Harry bo zaradi Meghan Markle izpustil tudi to kraljevo božično tradicijo

Meghan Markle večkrat zavrača tradicijo kraljeve družine in očitno k temu nagovarja tudi svojega soproga.

24.12.2018 ob 9:11

meghan_markle_princ_harry_micna.jpg

Božično-novoletni prazniki so, tako kot še veliko drugega, v britanski kraljevi družini prežeti s stoletnim izročilom, ki mu sledijo vse bolj ali manj vidne kronane glave.

A tudi mogoča institucija ni imuna na vplive sodobnega časa, ki nemalokrat zavračajo tisto, kar je nekoč veljalo za del božično-novoletnega praznovanja.

Med bogato tradicijo denimo sodi vsakoletni lov fazanov na kraljevem posestvu Sandringham, katerega pa se, kot poročajo viri blizu kraljeve družine, princ Harry letos na željo svoje soproge, velike ljubiteljice živali in sovražnice lova ter vseh drugih krvavih športov, ne bo udeležil, čeprav je bil z očetom in bratom pomemben člen lovske druščine celih dvajset let.

Zdi se torej, da bo tudi tokrat Harry Meghan postavil pred družinsko izročilo. Kot je še dodal neimenovani vir, je princ vedno oboževal lov, a videti je, da so dnevi streljanja zanj preteklost. Harry se omenjenega dogodka na prošnjo Meghan, ki je bila tedaj še njegovo dekle, ni udeležil že lani.

Vojvodinja Suseška ima torej jasna načela, ki jih je pripravljena zagovarjati vedno in povsod ter moškega, ki jo razume in podpira, ter je za namenček še princ.


Avtorica:
M. FL. , povzeto po britanski izdaji Cospmopolitana
Foto: Reurters

Preberite še: Na dan je prišel CV Meghan Markle, ki razkriva ... ali pa Meghan Markle z načinom, kako in kje namerava roditi, krši tradicijo britanske monarhije

Priporočamo tudi: Mojstri govorice telesa razkrivajo, zakaj se Meghan Markle vedno dotika svojih las


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte