Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pravila nagradne igre »Ljubezen od A do Ž«

Sodelovanje v aktualni nagradni igri, v kateri podeljujemo vstopnice za konferenco.

2.2.2017 ob 4:10

micna splet.jpg

I. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre »Ljubezen od A do Ž«  (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Delo, d. o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.

II. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra traja od 3. februarja 2017 do 7. februarja 2017 do 10:00 ure.

III. Definicije pojmov
Pravila nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljena na spletni strani promo.delo.si/Ljubezen ter dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre, v oddelku Marketing.

IV. Sodelovanje v nagradni igri
Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.
V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije, ki v času trajanja nagradne igre sodeluje na Facebook strani Mična.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

V. Postopek izbora nagrajenca

Nagrajeni bodo naključni izžrebanci nagradne igre, ki izpolnjujejo vse pogoje za sodelovanje.

V žrebu sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre, ki bodo komentirali objavo na Facebook strani, do torka, 7. februarja do 10:00 ure. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli vstopnico za konferenco. Žrebanje 3 nagrajencev bo potekalo v navzočnosti tričlanske komisije v oddelku Marketing partnerja akcije, Dela d.o.o.. Člani komisije so zaposleni v podjetju Delo d.o.o.. Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani pri organizatorju in izvajalcu.

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Objava nagrajenca

Rezultati nagradne igre bodo po izvedenem žrebanju objavljeni na spletni strani promo.delo.si/Ljubezen 

  • 7. 2. 2017 ob 12.00 uri


VII. Nagrada in njen prevzem nagrad

Organizator nagradne igre bo po zaključku nagradne igre podelil 3 vstopnice za obisk konference o ljubezni in medsebojnih odnosih, ki bo 11.2.2017 v kongresnem centru hotela Union.

Vsak nagrajenec bo za obisk konference prejel 1 vstopnico.

Nagrajenci prevzamejo nagrade v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrade niso prenosljive in niso izplačljive.

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem nagrade, do nagrade ni upravičen.

Vsem sodelujočim organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:

- pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,
- ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

VIII. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoli organizatorju nagradne igre, da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime in priimek, kraj, objavijo v edicijah Dela d.o.o.

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da izvajalec nagradne igre Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana, njegove posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

IX. Kršitve pravilnika
Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

X. Pritožbe
Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.
Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da pokrovitelj nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1). Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

XI. Spremembe pravil in pogojev
Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti. Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.micna.si.

XII. Privolitev sodelujočih
Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.
Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Ljubljana, 3. februar 2017


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte