Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Plesalka Lee Sirk razkrila, kaj se je zgodilo tik pred nastopom

Na Evroviziji 2018 slovenski predstavnici Lei Sirk s plesalkami ni šlo vse po načrtu, a so poskrbele, da tega ni nihče opazil. Poglejte, kaj se jim je zgodilo tik pred nastopom.

21.5.2018 ob 8:08

Lea_sirk_plesalke_evrovizija_eurosong_2018.jpg

Evrovizija 2018  je za nami, a glede na to, kako je Lea Sirk s soplesalkami navdušila, je prav, da jim posvetimo še nekaj pozornosti. Mična je govorila s plesalko Karin Putrih, ki je razkrila podrobnosti dogajanja v zakulisja.

"Tik pred polfinalnim nastopom se je plesalki Anji odlomila peta na čevlju, Tajdi pa je na odru padel inear iz žepka na kostumu in posledično ni slišala glasbe!" 

je povedala Karin in zatrdila, da so takšnih situacij, ki sicer povzročajo pravo malo paniko na odru, že vajene. Povedala je tudi, da v slovenski delegaciji to leto ni manjkalo dobre volje in da se je celotna ekipa odlično razumela.

Karin je bila ob prihodu v Lizbono presenečena nad tem, kako dobro je bilo vse organizirano.

"Prevozi z enega konca mesta na drugi so potekali tako, da je naš avtobus spremljalo policijsko spremstvo. Za nas so ustavili in usmerjali promet. Počutili smo se kot kakšni politični diplomati," pove.

In kako je bil videti njihov dan?

Dopoldan so trenirale in prilagajale koreografijo kameram, večere so preživljale v areni, prost čas pa so namenile raziskovanju mesta in uživanju v lokalni kulinariki.

Čeprav je na koncu slavila Izraelka, pa Netta ni bila tista, ki je najbolj navdušila naše plesalke. "Glede tega smo vse istega mnenja. Posebnega favorita za zmago nismo imele, nam je bil pa zelo všeč švedski predstavnik. Mogoče zato, ker je v polfinalu nastopal pred nami in smo se izredno sprostile med njegovim nastopom. Napolnil nas je z energijo in tako smo šle na oder še bolj pripravljene za nastop!"

Karin je še dodala, da je vesela, da je lahko sodelovala z Leo, ki je vedno polna presenečenj.

"Nikoli ji ne zmanjka energije, vedno je za akcijo ter zabavo. Sodelovanje z njo je neverjetno, saj se v ekipi počutimo sproščeno. Zelo lepo nas je sprejela in smo kot nekakšna družinica."

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Najboljše poze za vsako velikost penisa

Glavni krivec za težko prebolevanje razhoda

To so razlogi, da se po orgazmu počutite tako čudovito

ne spreglejte