Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet čudovitih idej za dopust pri sosedih

Za prekrasne plaže ni potrebno prepotovati pol sveta.

14.7.2017 ob 12:10

!SSL
hvar_ThinkstockPhotos-671339714.jpg

Kdo pravi, da je potrebno za nepozabni oddih ravno na Maldive? Slovenci imamo to prednost, da nas do peščenih plaž, prečudovitih starih mest in dobre hrane, loči le nekaj ur. Za vas smo pripravili nekaj predlogov, kam na oddih k našim sosedom.

HVAR

Že nekaj časa je znano, da je otok Hvar priljubljen med številnimi zvezdniki. Zakaj se tudi sami na bi odpravili na najbolj priljubljen otok na Jadranu.

A post shared by Lisa Tellbe (@lisatellbe) on

DUBROVNIK

Če vaše počitnice potekajo nekoliko bolj aktivno in raje uživate ob ogledovanju znamenitosti, je Dubrovnik ravno pravšnji za vas. Kamnite stavbe, tlakovane poti in predih starega, so stvari, ki so navdušile tudi ustvarjalce serije Igra prestolov.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

KORNATI

Zagotovo je ena izmed glavnih stvari na počitnicah, da se popolnoma sprostimo in umaknemo. Zato, če želite biti na samem in odmaknjeni od sveta, obiščite Kornate!

A post shared by FRACHELLA (@frachella) on

OPATIJA

Arhitektura, ki jemlje dih, odlične restavracije na vsakem koraku in hoteli v nekoliko starejšem stilu. Stvari, ki odlikujejo Opatijo, ki jo preprosto morate obiskati.

RT KAMENJAK

Zadnje časa je na Instagramu opaziti, da je pravi “fotografski hit”. Če se želite prepričati, da rt tudi v živo videti tako čudovito, ga le obiščite.

Izbor je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: Thinkstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Da spletni zmenki ne bodo prinesli razočaranja

Vroči erotični trendi, ki bodo v letu 2020 velik hit

Sedem tipov moških, s katerimi nikoli ne boste srečni v ljubezni

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!