Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ob rojstvu se je spet oglasila sestra Meghan Markle: "Pričakujem, da se boš tokrat odločila prav!"

Veseli dogodek na Otoku je komentirala tudi 54-letna sestra Meghan Markle, Samantha in na novopečeno mamico naslovila prav posebno prošnjo.

13.5.2019 ob 8:30

meghan_markle_princ_harry_otrok_micna.jpg

Tudi sestra Meghan Markle, Samantha, je presrečna ob dejstvu, da je znova teta. Upa pa, da bo novorojenček nekdanjo igralko in sedanjo vojvodinjo pripravil do tega, da se bo znova povezala z družino na oni strani Luže, piše The Sun.

Kot je za DailyMailTV izjavila polsestra novopečene mamice je prepričana, da bo pred nekaj dnevi rojeni deček zrastel v izjemnega moža.

Hkrati je znova pozvala Meghan, naj obnovi stike z njunim očetom, 74. letnim Thomasom Marklom starejšim, kajti: "Življenje je prekratko, da bi v nedogled kuhali zamere.
Vsi smo veseli novega člana družine. Sama sem že teta in srečna sem, da sta v mojem življenju Thomas in Tyler. Z njima sem preživela veliko časa, ko sta bila še dojenčka in rada ju imam. Družina je družina," je poudarila Samantha in dodala:

"Storili smo prvi korak proti Meghan, sedaj je na potezi ona. Mislim pa, da je rojstvo otroka čudovit zgodovinski dogodek in priložnost, da znova obnovimo stike."

Ob tem se je osebno obrnila na Meghan: "Rada bi ti samo povedala, da je tu tvoj svet, pomemben del tvojega življenja in tvoja družina, ki je vesela zate."

Mama treh otrok je dodala še, da upa, da bo Meghan dovolila, da bo njun oče igral vlogo v življenju svojega šestega vnuka.

"Družina je družina, Meg, to je tudi njegov otrok. V njem so naši geni. Pričakujem, da se boš tokrat odločila prav," je zaključila Samantha.

Odtujeni oče Meghan Markle je za The Sun povedal, da je presrečen, ker sta otrok in mamica zdrava, hkrati pa ponosen, da je njegov vnuk rojen v kraljevo družino ter prepričan, da bo služil kroni in Britancem z milino, dostojanstvom in častjo: 

"Bog varuj otroka, želim mu zdravja in sreče, čestitke moji čudoviti hčerki, vojvodinji Meghan in princu Harryju. Bog varuj kraljico."

Po pričevanju vira blizu Thomasa si ta želi, da bi se odnosi otoplili. Zelo rad bi znova stopil v stik s hčerko in zaveda se, da če se zadeve ne bodo spremenile, obstaja velika možnost, da ne bo nikoli spoznal vnuka.

In ko smo že pri družini Meghan Markle: njen polbrat Tom Markle je prav tako čestital sestri ter njenemu soprogu v zasebnem voščilu: "Čestitam, zelo srečen sem za oba in upam, da bo to dete vsem prineslo veliko veselja."

"Novorojenčki v družino prinesejo srečo in radost. Prav zaradi njih se velikokrat obnovijo pretrgane vezi. Verjamem, da bo to tako tudi v našem primeru. Radi bi spoznali otroka in veseli bi bili, če bi bil del našega, zlasti pa življenja očeta," je še povedal brat ter dodal, da si želi, da bi s tem, ko je Meghan postala mama, spoznala, kaj v resnici pomeni družina.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: Kako bodo korenine Meghan Markle vplivale na vzgojo njenega otroka Ali pa: Na dan je prišel CV Meghan Markle, ki razkriva ...

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry sta zelo razočarana zaradi njenega očeta


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte