Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nekaj namigov za vrtno zabavo

Izkažite se kot gostiteljica in na svoji vrtni zabavi ničesar ne prepustite naključju.

30.7.2015 ob 12:00

shutterstock_276722579.jpg

Poletno vreme je kot nalašč za prirejanje vrtnih zabav. Da bi s svojo navdušili prijatelje, potrebujete le nekaj preprostih idej. Mi vam jih nizamo pet, s katerimi boste nedvomno uspešni.


Že slediš Mični na Facebooku?

Miza. Seveda je hrana pomembna sestavina vsake zabave. Da boste v njej kar najbolj uživali, na vrt postavite mizo. Njena velikost naj se sklada s številom gostov, ki jih pričakujete. Izberete lahko med več manjšimi ali eno veliko mizo, stole razvrstite okrog nje, mizo pa pogrnite s svetlim prtom. Ta je obvezen tudi pri vrtnih zabavah, saj mora miza delovati privlačno in urejeno.

shutterstock_165811241.jpg

Cvetje. Vrtne zabave brez cvetja ni. S šopki okrasite noge stolov in miz. Najbolj zaželeno je belo cvetje s svetlo modrimi ali rožnatimi dodatki. Seveda cvetje sodi tudi na vsako mizo, namizni aranžmaji pa naj ne bodo previsoki.

Razsvetljava. Ker se bo v vročih dneh zabava najbrž začela bolj pozno, poskrbite, da ne boste ostali v temi. Drevje in grmovnice okrasite s svetlečimi lampijončki. Lahko se odločite za z žico povezane žarnice. Prijetne so tudi sveče, ki bodo nedvomno zagotovile intimno vzdušje. Morda ne bo odveč opozorilo, da svetloba ponoči privlači mrčes, zato si priskrbite tudi nekaj repelentov, ki med izgorevanjem tvorijo vonje, moteče za komarje in druge žuželke.

shutterstock_72658555.jpg

Tenda. Nikoli ne veste, morda vas bo presenetila poletna nevihta. Te sicer res hitro minejo, a med njo ne gre gostov puščati na dežju. Da ne bi prekinila zabave, nad mize postavite prenosne tende.

Kotički. Ljudje na zabavo pridejo, da bi se družili. Ko vstanejo od mize, se največkrat združujejo v manjše skupinice. Seveda med klepetom ne smejo stati. Oblikujte zaključene enote sedišč, manjše vrtne garniture ali stole okrasite s pisanimi blazinami, ki niso le lepa in preprosta dekoracija, pač pa zagotovijo tudi prijetnejše sedenje.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte