Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Natalija Gros (Zvezde plešejo) uživala v divji vožnji z dirkalnikom (VIDEO)

Zmagovalka druge sezone Zvezde plešejo 2018 Natalija Gros in nekateri njeni sotekmovalci iz plesnega šova so se odpravili na nepozabno (noro) doživetje - vožnjo z dirkalnim avtomobilom.

24.8.2018 ob 3:52

natalija_gros_dirkalni_avto.jpg

Plesalec Miha Perat, ki si je v zadnji sezoni šova Zvezde plešejo z Natalijo Gros, priplesal zmago, je pripravil pravo presenečenje za Natalijo, njenega Roka in svojo soplesalko iz prve sezone Majo Martino Merljak. Na pravo rally vožnjo jih je odpeljal podprvak letošnje sezone Jan Mrak.

"Minula nedelja je bila namenjena dogodku, za katerega smo se dogovarjali lep čas in ga končno tudi realizirali," je povedal Perat in dodal, da so dirkali z vrhunskim rally dirkalnikom.

Po zapletenih in nevarnih ovinkih jih je zapeljal eden najboljših v Sloveniji – Jan Mrak, večkratni zmagovalec dirk in vodja ekipe, ki najema in izdeluje dirkalne avtomobile.

Miha je še razkril, da je tudi sam velik ljubitelj tega športa, saj sodeluje in tekmuje na slovenskih prvenstvih kot sovoznik v svoji ekipi Dance racing team.

"Res, bilo je nepozabno, polno adrenalina, vriskanja, smeha, dobre volje tako v avtu kot ob progi," je še razkril Perat. Oglejte si video:

A post shared by Miha Perat (@mihaperat) on

Oglejte si še // FOTO: Na teh krajih so letošnje poletje dopustovali znani Slovenci in Slovenke ali pa Odkrili smo mali raj na Hrvaškem, kjer je z družino počitnikoval Marko Potrč

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte