Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

NAREDI SAMA: VROČA ČOKOLADA, ki jo morate poskusit!

Znani šefi iz svetovnih čokoladnic so razkrili recept, ki vam bo popolnoma spremenil pogled na to, kaj je prava vroča čokolada!

23.12.2015 ob 7:30

vrocanaslovkamicna.jpg

Ko zadiši po zimi, zadiši tudi po vroči čokoladi. V objemu toplega doma si pripravite slastno vročo čokolado po receptu kuharskih mojstrov.  Pomembno je, da uporabite čokolado, ki ima NAJMANJ 60% DELEŽ KAKAVA! 🍫

Sladkajte se in uživajte brez predsodkov ter slabe vesti, saj je čokolada polna naravnih sestavin, poimenovanih anitoksidanti, za katere zdravniki trdijo, da varujejo vaše telo. Dejstvo je, da imata temna čokolada in kakav več antioksidantov kot npr. borovnice, pravi čaj ali rdeče vino.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

V mitologiji je čokolada povezana z bogovi. In tako bi tudi moralo biti. Ali je bila še kakšna kreacija bolj nebeška, bolj božanska? Zgodovina gre naprej, toda čokolada ostaja bistvo v tistih najbolj poželjivih trenutkih.

Polepšajte si dan s pravo vročo čokolado po receptu kuharskih šefov. Mična v posnetku spodaj razkriva recepturo in postopek priprave. Nič lažjega kot to ... :

Avtorica: Petra Furlan

Foto in video: P.F.


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte