Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Lady Gaga in Bradley Cooper končno par? Vir blizu pevke razkril, kaj se dogaja

Potem, ko se je Bradley Cooper razšel z Irino Shayk, so vse glasnejša ugibanja o tem, ali bosta z Lady Gaga vendarle postala par.

24.6.2019 ob 8:30

Bradley_cooper_lady_gaga_parcek.jpg

Bradley Cooper se je pred nedavnim razšel Irino Shayk. Ameriški televizijski in filmski ustvarjalec ter ruska manekenka sta bila par štiri leta, v zvezi pa se jima je rodila sedaj dvoletna hčerka Lea De Seine.

Potem, ko je v medijskem svetu odjeknila novica o razhodu slavnega para, so se seveda takoj pojavila ugibanja o tem, če ima pri celotni zgodbi prste vmes Lady Gaga in če bosta z Bradleyem sedaj postala par.

A kot je za US Weekly povedal vir blizu pevke, se to zagotovo ne bo zgodilo. Gaga se namreč ne počuti prijetno, saj se je znašala v središču teh ugibanj in obtožb, ker ji mnogi pripisujejo krivdo za propad razmerja.

irina_shayk_bradley_cooper_hci.jpg

Od kje pa so govorice sploh vzniknile?

Kot je še povedal neimenovan vir, je snemanje filma A Star Is Born nedvomno vneslo nesoglasja med Bradleya in Irino:

"Film je imel velik vpliv na njuno razmerje. Čeprav se med Cooperjem in Lady ni zgodilo nič spornega, je dvignil nemalo prahu in s tem se je Irina težko soočala. Medije so preplavila namigovanja, da je med soigralcema nekaj več kot zgolj sodelovanje in prijateljstvo, čeprav nikoli nista prestopila meje."

lady_gaga_bradley_cooper_micna.jpg

Bradley in Irina naj bi se razšla v prijateljskem duhu in bosta v prid hčerke ostala prijatelja. Konec koncev sta, kot sta povedala, čeprav nista več par, še vedno odgovorna starša.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Profimedia

Preberite še: Oskarji 2019: Navdihujoča misel Lady Gaga, ki vas bo spravila v jok ali pa: Bradley Cooper (in še 6 drugih največjih maminih sinčkov med zvezdniki

Priporočamo tudi: 15 imenitnih idej za ohladitev po Sloveniji


oddajte komentar

preberite tudi

Finančna varnost ali ljubezen? Izkušnja dame, ki je bila v zvezi z bogatašem

Šest tipov žensk, od katerih moški bežjo (čisto vsakič)

Misijonarska, po pasje ali jahačica? Kaj o vas pove vaša najljubša spolna poza

ne spreglejte