Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako jesti zunaj, če ste na dieti

Marsikdo si v času diete ne upa obedovati zunaj, saj misli, da bo prekršil pravilo. A z dobrim načrtom se vam ni treba izogibati restavracijam. 

9.12.2014 ob 1:52

Vnesite vsebino, ki je lahko tudi v obliki HTML-ja.

Pravilnost tega HTMLja se pri izpisu preverja, zato bodite natančni, ke bo v primeru nepravilnega HTMLja tekst vseboval HTML kode.

HVALA!

Kadar ste na dieti in se držite strogega jedilnika ter urnika prehranjevanja, se je težko vdati mamljiv ponudbi restavracij, a ne prikrajšajte se za čisto vsak užitek. Ne izogibajte se hrani, ki jo imate radi, sa ji boste slej ko prej podlegli in v navalu lakote lahko naredite še več škode, zato poskusite jesti vse,  v zmernih količinah. Beseda zmerno naj bo vedno na vašem jedilniku Da boste vedno fit brez odrekanja, si skušajte zgraditi bolj zdrav življenjski slog, po čemer se ravn tudi strokovnjakinja za fitnes in zdravo življenje, Jessie Pavelka. »Da bi se počutili in izgledali dobro moramo dobro jesti vse življenje, ne samo nekaj tednov pred obiskom plaže ali odhodom na dopust, pravi in dodaja, da je ključno naučiti se, kako so videti dobri in zdravi obroki, kar je ključno, ko jest zunaj

Nasveti strokovnjakinje za obedovanje zunaj

Načrtujte vnaprej. Razmislite, kakšno hrano ste jedli čez dan in kaj bi morali ta dan še zaužiti. Najbolj je, da si pred obiskom restavracije na spletu ogledate njihov jedilnik in se že doma odločite za najbol zdrav obrok, ki ga ponujajo Prosite za prilagoditev. Ne bojte se prositi, da hrano prilagodijo vašemu okusu; mnoge restavracij rade ugodijo željam stranke in brez težav spremenijo kakšno jed Odločite se za barvit krožnik. Če ne veste, kaj izbrati, naročite obrok, ki je sestavljen iz veliko barviti živil. Tako boste poskrbeli za to, da boste zaužili veliko različnih hranilnih snovi Ne izogibajte se (zdravim) ogljikovim hidratom. A ne pretiravajte. Ogljikovi hidrati so navsezadnj zelo pomemben del obroka, saj dajejo energijo Ne pretiravajte z alkoholom. Kozarec vina ob obroku je vedno dobrodošel, a nadaljnje uživanj alkohola imejte pod nadzorom. Ne pozabite, da je odličen vir kalorij. 


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte